Norton biedt krachtige bescherming tegen bedreigingen in één enkele service

Symantec (Nasdaq: SYMC) lanceert vandaag de nieuwe Norton Security. Hierin zijn negen basisdiensten samengevoegd tot één allesomvattend product, dat alle apparaten van klanten beschermt. De nieuwe dienst is een geavanceerde beschermingsoplossing die bestaat uit meerdere lagen, en die de klant op elk platform tegen geraffineerde en continu ontwikkelende bedreigingen helpt beschermen. Norton Security bevat tevens een geïntegreerde back-upmogelijkheid, die helpt ervoor te zorgen dat foto’s, contacten en andere belangrijke gegevens niet verloren gaan.

“Beveiliging is enorm persoonlijk. We zien dagelijks voorbeelden van persoonlijke gegevens die worden onthuld of misbruikt”, aldus Fran Rosch, Executive Vice President van de Norton Business Unit van Symantec. “Wanneer mensen foto’s delen of op hun smartphone aan het winkelen zijn, willen wij ze het vertrouwen geven dat Norton Security achter de schermen helpt om ervoor te zorgen dat hun gegevens beveiligd zijn.”
Volgens het Internet Security and Threat Report van Symantec uit 2014 namen doelgerichte aanvallen op persoonlijke gegevens vorig jaar met 91 procent toe en kwamen meer dan 550 miljoen identiteiten op straat te liggen. Het wordt steeds belangrijker dat de consument maatregelen neemt om zichzelf in deze uiterst ingewikkelde en verbonden wereld te beschermen, welk apparaat hij ook gebruikt. Norton Security biedt een eenvoudige dienst met een meerlaagse beschermingstechnologie van topkwaliteit en informatie van Symantec, die helpt de consument te beschermen tegen de huidige geavanceerde online bedreigingen.
Een vernieuwde Norton-oplossing
Norton Security is een oplossing die gemaakt is om pc’s, Macs, Androidsmartphones en -tablets, en iPhones en iPads te beschermen. De belangrijkste kenmerken en beveiligingsmaatregelen van Norton Security zijn:
  • Beste prestatie en beveiliging: Volgens drie afzonderlijke testen, in september 2014 uitgevoerd door onafhankelijke partijen, is Norton Security niet alleen het snelste beveiligingsproduct, maar scoorde het ook 100 procent bij “time-to-protect”, doordat het alle aanvallen door malware op de eerste testdag al blokkeerde. Daarnaast scoorde de software 100 procent op “vulnerability protection”.
  • Meer dan antivirus alleen: Norton Security bouwt voort op gepatenteerde uitvindingen, zoals Insight, SONAR en dreigingscontrole met agressieve opsporingsmethodes voor bedreigingen, zodat zelfs de meest hardnekkige bedreigingen opgespoord kunnen worden. Daarnaast delen Safe Web, Scam Insight, Download Insight en antiphishingtechnologieën gegevens met elkaar om vast te stellen of een website deel uitmaakt van een nieuwe aanval door cybercriminelen met behulp van social engineering.
  • 100% beschermingsgarantie: We hebben zoveel vertrouwen in ons antivirus- en malwareprogramma, dat Norton Security nu 100% garandeert dat u uw geld terugkrijgt als een Norton-expert een virus niet van uw pc of Mac kan verwijderen.
  • De ervaring is net zo belangrijk als de beveiliging: Norton Security is geheel opnieuw ontworpen, zodat de klant via een eenvoudig beheerportaal makkelijker dan ooit beveiliging kan krijgen, toepassen en bijhouden. Dankzij de nieuwe gebruikersinterface kan de beveiliging op een apparaat eenvoudig toegevoegd of veranderd worden. Door het beheer in de cloud kan de klant ook overal bij zijn account, terwijl de beveiliging sneller kan worden bijgewerkt omdat de downloads van 360 megabyte naar 80 megabyte zijn teruggebracht.
  • Verbeterde Identity Safe: Identity Safe is een veilige wachtwoordmethode die gebruikersnamen en wachtwoorden kan herinneren, beveiligen en automatisch kan invoeren. Nu er een toename van incidenten rondom wachtwoorddiefstal is, en meer apparaten en informatie als gevolg hiervan worden geschonden, kan Identity Safe helpen bij het bescherming van gebruikersnamen en wachtwoorden, zodat ze niet worden gestolen of verloren gaan.
  • Informatie over telefoonapps: Norton Mobile Insight is een gedeponeerd informatieprogramma dat wereldwijd meer dan tweehonderd appstores afzoekt om een dynamische analyse van het gedrag van apps te maken. Het helpt te beschermen tegen apps die persoonlijke gegevens of content uit een apparaat lekken, instellingen veranderen, reclame in de notificatiebalk zetten en veel batterijvermogen of data verbruiken. Door deze informatie heeft de klant meer inzicht in welke persoonlijke gegevens worden verzameld en waarom de kosten voor data mogelijk stijgen.
  • Een back-up maken van belangrijke bestanden en foto’s: Er is ook een optie om Norton Security met 25 GB back-up voor de pc aan te schaffen (Norton Security met Back-up), zodat persoonlijke bestanden, foto’s, video’s en andere herinneringen makkelijker door gebruikers op pc’s bewaard kunnen worden.
  • Informatie over wereldwijde bedreigingen en gratis ondersteuning: Norton Security wordt ondersteund door een team van meer dan vijfhonderd beveiligingsdeskundigen van over de hele wereld, die met groot enthousiasme gebruikers beschermen tegen de nieuwste beschermingen. Dit team werkt 24 uur per dag om een van de grootste dreigingsinformatieplatformen ter wereld draaiend te houden. Een platform dat met meer dan 41,5 miljoen aanvalssensoren duizenden gebeurtenissen per seconde uit meer dan 157 landen vastlegt.

Beschikbaarheid
Norton Security wordt aangeboden als een flexibele service voor de bescherming van uw verschillende apparaten. De aanbevolen verkoopprijs ligt tussen €59,99 per jaar voor Norton Security en €69,99 per jaar voor Norton Security met back-up.
Norton Security is online, in de winkel, of via nl.norton.com verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in