Orange Business Services breidt netwerk uit om digitale transformatie voor bedrijven mogelijk te maken

Orange Business Services breidt de Business VPN-dienst uit met Business VPN Internet. De uitbreiding is bedoeld om klanten, bijvoorbeeld grote multinationals, te ondersteunen in zaken zoals hoge prestaties en beveiligde toegang tot internet gebaseerde cloud- en webdiensten.

Business VPN Internet is de hoeksteen van Orange Business Services’s hybride netwerkstrategie. Zo maakt deze oplossing beveiligde zakelijke internettoegang mogelijk. De prestatie van het algehele netwerk wordt verbeterd door risico op overbelasting op IP-VPN uit te sluiten, vertraging gelinkt aan de internettoegang zo veel mogelijk uit te bannen en bedrijfskritisch verkeer prioriteit te geven.
Verbeterde internetprestaties en beveiliging
Om Business VPN Internet mogelijk te maken, heeft Orange Business Services in eerste instantie in 15 wereldwijde internetpoorten op vijf continenten geïnvesteerd. De toegangspoorten breken het verkeer in de buurt van de gebruiker op. Op die manier wordt vertraging door lange fysieke afstanden tussen gebruiker, poort en bestemmingswebsite zo veel mogelijk uitgesloten.
Omdat Business VPN Internet als uitbreiding van Business VPN wordt geleverd, hebben klanten slechts één leverancier voor zowel IP-VPN als internetdiensten. Hiermee worden de overheadkosten van het management laag gehouden. Business VPN Internet zorgt er ook voor dat de internetconnectiviteit voldoet aan het beveiligingsbeleid van bedrijven. Tegelijkertijd profiteren bedrijven van voordelige prijsstellingen voor hun internetkosten.
  • Wereldwijde toegang: de toegangspoorten zijn momenteel bereikbaar in Londen, Frankfurt, Stockholm, Amsterdam, Hong Kong, Singapore, Mumbai, Sydney, Tokyo, New York, Atlanta, San Francisco, Sao Paulo, Johannesburg en Bahrain.
  • Wereldwijd beveiligingsbeleid: iedere poort levert beveiliging via virtuele firewalls die op het beveiligingsbeleid van de klant worden afgestemd. Orange Business Services is ook in staat om cloud gebaseerde beveiliging te leveren zoals URL-filtering.
  • Geolokalisatie: standaard aanwezig zodat gebruikers in ieder land toegang krijgen tot lokale internetdiensten.
  • Prioritering van applicaties: het nieuwe Internet Class of Service (CoS) maakt nauwkeurige prioritering van applicaties mogelijk en ondersteunt zoals vereist de verkeersexplosies tussen internet en IP-VPN.
  • Prijsstelling: de competitieve prijsstelling van de hybride internet/WAN-poorten biedt tot wel 30% aan kostenbesparing op de bandbreedte. Klanten kunnen de oplossing aanschaffen zonder bijkomende investeringskosten.
Aurecon, leverancier van wereldwijde engineeringsoplossingen, maakt als early adopter al gebruik van de dienst. “Wij hebben gekozen voor Business VPN Internet om onze wereldwijde collaboratie, beveiliging, productiviteit en klantenservice te verbeteren en kosten te verlagen,” zegt Sean Elwick, hoofd IS bij Aurecon. “De prestaties van onze toepassingen, ervaringen van de eindgebruikers en het inzicht in het netwerk zijn wereldwijd behoorlijk verbeterd.”
Hybride netwerk ondersteunt digitale transformatie
Business VPN Internet is onderdeel van Orange Business Services’s hybride netwerkstrategie, die speciaal is ontworpen om klanten te helpen omgaan met de voorspelde verdrievoudiging van het wereldwijde IP-verkeer tussen nu en 2018. Bedrijven zullen de nieuwe manieren van werken via VPN en het internet moeten omarmen om de digitale transformatie succesvol te ondergaan. Daarbij hebben zij een netwerk nodig dat in staat is verschillende soorten verkeer op te vangen en prioriteiten te stellen op basis van het belang, de locatie, het apparaat en de gebruiker.
Het Orange Business Services hybride netwerk combineert de beste functies van traditionele IP-VPN en internet. Het netwerk is gebouwd op drie pijlers, namelijk gedistribueerde internetbreuken, internet offload waarmee geselecteerd verkeer van IP-VPN aan de hand van bepaalde zakelijke afspraken naar het internet gaat en cloud interconnectie tussen het netwerk en de leverancier. Tot slot worden applicaties geoptimaliseerd en krijgen klanten toegang tot een wereldwijd beveiligd platform.
“Door naadloze integratie van beveiligd internet en cloud-diensten in ons netwerk, zijn we in staat om nieuwe manieren van werken te ondersteunen en ervoor te zorgen dat klanten de best mogelijke gebruikerservaringen opdoen,” zegt Pierre-Louis Biaggi, hoofd van de Network Solutions Business Unit bij Orange Business Services. “Uiteindelijk gaat het erom dat de hybride netwerken zoals wij ze inrichten bij Orange Business Services, klanten helpen bij hun digitale transformatie en de omarming van de nieuwe generatie internet gebaseerde diensten.”
Voor meer informatie over hybride netwerken, ga naar: www.orange-business.com/en/network. De infographic is als PDF-bestand beschikbaar. Om het bestand op te vragen, e-mail naar: dpmedia@mail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in