Reviews om de komende tijd naar uit te kijken

De komende tijd heeft Dutch Tech een paar heel interessante reviews om naar uit te kijken! Via deze mededeling informeren we je over welke dat precies zijn en waar we het in deze reviews over gaan hebben.

Allereerst zal de iPhone 6 uitgebreid getest worden. Er zal nadruk gaan worden gelegd op het design, het scherm, de hardware (processor, coprocessor en graphics), de draadloze voorzieningen, de camera en de Touch ID-vingerafdruksensor. Ook enkele belangrijke features van iOS 8 zullen worden besproken, echter komt er later nog een uitgebreidere review hierover. Tot slot worden natuurlijk de plus- en minpunten op een rijtje gezet zodat je een samengevat beeld krijgt van wat er nou goed en slecht (of minder goed) is aan het nieuwe toestel. Bovendien zorgen we natuurlijk voor foto’s. Niet alleen van de iPhone zelf, ook foto’s en filmpjes die gemaakt zijn met de nieuwe smartphone.
Review verschijnt begin oktoberBij het review over iOS 8 worden de belangrijkste vernieuwingen uitgetest, waaronder een paar die we in de afgelopen maanden niet hebben kunnen testen vanwege de beperkingen van de iPhone 4S waar de major-update zich op bevond (en bevindt).
Review verschijnt begin oktober; sowieso ná dat van de iPhone 6

Ook zal er een review over de volgende update voor Windows 8.1 verschijnen. Het is nog niet 100% zeker wanneer deze beschikbaar komt, maar wel is het een feit dat Microsoft eind deze maand een evenement gaat houden. Hier zal naar verluidt ook Windows 9 worden aangekondigd, die eveneens (hopelijk) uitgetest kan worden. Dit zullen wij dan zeker doen.
Review voor Windows 8.1-update verschijnt midden oktober (onder voorbehoud)
Review voor Windows 9 verschijnt midden/eind oktober (onder voorbehoud)


Over de exacte data van de genoemde komende reviews kunnen helaas geen uitspraken worden gedaan. Houd gewoon Dutch Tech en/of onze Twitter in de gaten en je zult vanzelf zien wanneer er een nieuwe review online staat. Ondertussen kun je natuurlijk onze pagina’s bezoeken met alle belangrijke informatie:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in