Summer van Calvin Harris beste hit tijdens hardlopen

De hit Summer van DJ Calvin Harris is volgens MyRadio luisteraars de beste track om tijdens het hardlopen naar te luisteren. Het nummer kreeg de meeste likes bij het MyRadio station Running Radio. Dit radiostation werd afgelopen mei in de aanloop naar de Dam tot Damloop gelanceerd en is er speciaal voor de hardloopliefhebber.

Van uptempo tracks uit de jaren 80 tot de hits van nu: de luisteraar bepaalt met het geven van likes welke muziek er op het MyRadio hardloopstation te horen is. Calvin Harris kreeg de meeste duimen omhoog. De meest populaire klassieker tijdens het rennen is The Final Countdown van Europe. Er zijn ook minder geschikte hardloop hits: Chris Brown met Yeah Yeah Yeah kreeg van de MyRadio luisteraars de meeste duimen omlaag.
De top 5 favoriete hardloop tracks bij Running Radio: 
1. Calvin Harris – Summer
2. Oliver Heldens – Gecko
3. Cris Cab ft. Pharell – Williams Liar
4. Tiësto feat. Matthew Koma Wasted
5. Clean Bandit feat. Jess Glynne Rather Be
Damloop by night 
De afgelopen maanden was er veel nieuws rond de eerste editie van de Damloop by night bij Running Radio te horen. A.s. zaterdagavond lopen zo’n 15-duizend mensen in het donker een afstand van 4 Engelse Mijl (6,4 km) door de straten van Zaandam. MyRadio is mediapartner van deze eerste editie van Damloop by night en verzorgt onder andere de muziek.
Running Radio luister je via myradio.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in