Superster Anastacia geeft eerste like voor Sky Radio’s We Like The 00’s

Topartiest uit de 00’s Anastacia gaf in de studio van Sky Radio de eerste like voor de hitlijst We Like The 00’s Top 500. Anastacia koos Crazy van Gnarls Barkley als grootste hit uit de 00’s. Luisteraars van Sky kunnen vanaf vandaag hun meest favoriete hits uit de 00’s liken, via de Facebook pagina van Sky Radio, de website en de Sky app. De hits met de meeste likes komen terecht in de Sky Radio We Like The 00’s Top 500.

Luisteraars kunnen een week lang genieten van de beste hits uit het eerste decennium van deze eeuw. Zangeres Anastacia behaalde in de 00’s meerdere wereldhits als I’m Outta Love, Not That Kind en One Day In Your Life. Ze gaf haar eerste like voor de hit Crazy, gezongen door Cee Lo Green. Anastacia: ‘Ik houd ontzettend van dit nummer, wat een energie en goede tekst! Ik heb daarnaast altijd het gevoel gehad dat Cee Lo Green Crazy voor mij heeft geschreven, het is een echt Anastacia nummer. Wie weet zing ik het zelf ooit eens!’
Luisteraars kunnen vanaf vandaag stemmen op hun favorieten uit de periode 2000 – 2009. Grote hits als Rolling In The Deep van Adele, I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas of Viva La Vida van Coldplay, maar er kunnen ook likes worden gegeven aan one-hit wonders als Wêr Bisto van Twarres, Can’t Fight The Moonlight van LeAnn Rimes of The Ketchup Song van Las Ketchup. De Sky luisteraar bepaalt!
Tot en met donderdag 11 september kunnen luisteraars hun likes voor de 00’s hitlijst doorgeven. De grootste favorieten komen in Sky Radio’s We Like The 00’s Top 500, van maandag 15 september tot en met vrijdag 19 september, met op zaterdag 20 september nog eens de 101 hoogst genoteerden uit de lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in