TP Vision breidt aanbod Philips Ultra-HD-tv’s met Android™ verder uit

TP Vision presenteert vandaag zijn uitgebreidere en gevarieerdere reeks state-of-the-art Philips 4K Ultra-HD-tv’s met AndroidTM. Met de toevoeging van drie nieuwe modellen aan zijn Ultra-HD-portfolio creëert het tv-merk een divers aanbod dat aan ieders behoeften voldoet: van betaalbaar tot high-class, van plat tot gebogen. De nieuwe Philips 7900 is een redelijk geprijsde 4K Ultra-HD-tv met Android™ en 2-zijdig Ambilight. De 8900 is de eerste Ultra-HD van Philips met gebogen scherm. De derde toevoeging aan het 4k Ultra-HD-aanbod, de Philips 9100, heeft alles aan boord om zelfs de meest verwende filmliefhebber meer dan tevreden te stellen. Deze drie nieuwkomers completeren het 4k Ultra-HD-aanbod van TP Vision, naast de Philips 9800 en de 8800-serie.  De nieuwe Philips 7900-, 8900- en 9100-tv’s komen in het derde kwartaal op de markt.

Philips 9100: superieure beeldkwaliteit en 4-zijdig Ambilight komen samen
De Philips 9100 combineert substantiële kracht en state-of-the-art beeldverwerkingsalgoritmen met gedurfd design en de onbegrensde mogelijkheden van Android™ – ’s werelds populairste besturingssysteem – om adembenemend entertainment en een snelle, vloeiende gebruikerservaring te creëren.
De Philips 9100-serie, met modellen van 139 en 164 centimeter (55″ en 65”), komt tegemoet aan de zware eisen van de échte filmliefhebber. Het bekroonde Perfect Pixel Ultra HD optimaliseert de beeldkwaliteit digitaal, wat leidt tot messcherpe, gedetailleerde beelden met een maximum aan diepte en contrast. Ultra Resolution, de upscaling-functie van Philips, maakt niet-UHD-beelden zo gedetailleerd, helder en scherp dat het lijkt alsof ze wel degelijk in Ultra HD zijn opgenomen. 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra staat garant voor feilloze bewegende beelden: games, actiefilms en sportevenementen zijn een lust voor het oog op een 4k Ultra-HD-tv van Philips.  Micro Dimming Pro perfectioneert het beeldcontrast met diepe zwarttinten en kraakhelder wit.
In combinatie met de nieuwe boogvoet creëert 4-zijdig Ambilight de illusie dat de Philips 9100 in een stralenkrans van warm licht zweeft. De gewelfde voet van gepolijst chroom vormt als het ware een brede poort onder het scherm.
Philips 8900: de allereerste gebogen Philips-tv
De Philips 8900 is de allereerste tv van Philips met een gebogen scherm. De 139 centimeter (55”) grote 4k Ultra-HD-tv wordt aangedreven door AndroidTM en is gecertificeerd door Google. Dit opent de deur tot de Google Play Store met zijn rijkdom aan apps, games en content. Daarbij zorgt de aanzienlijke rekenkracht van het AndroidTM-besturingssysteem voor een zeer vloeiende gebruikersinterface. De gebogen Philips 8900 beschikt over 3-zijdig Ambilight.
1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra én Ultra Resolution zorgen ervoor dat de beeldweergave van de Philips 8900 zeer scherp is. Verder verbetert Local Contrast het toch al uitstekende contrast van het scherm. Ook is er Micro Dimming Pro aan boord, een sensortechnologie die het LED-backlight dynamisch aanpast op grond van het omgevingslicht. Dit levert indrukwekkend contrast op door diepe zwarttinten en helder wit.
Philips 7900: de meest betaalbare Philips Ultra-HD-tv met AndroidTM
De nieuwe ultraslanke Philips 7900 4k Ultra-HD-tv is een goede keuze voor iedereen die met minder dan UHD, Ambilight en AndroidTM geen genoegen neemt maar niet over een enorm budget beschikt. De beeldverwerkingsalgoritmes van de Pixel Precise Ultra HD-engine waarderen ieder binnenkomend beeld op naar UHD-resolutie en laten de televisiekijker daarmee uitzonderlijke scherpte, beweging, helderheid, kleur en contrast ervaren. 600 Hz PMR Ultra zorgt voor feilloze bewegende beelden die het spelen van games en het bekijken van actiefilms en snelle sporten tot een waar genoegen maken. De Philips 7900 heeft een twin-tuner die het mogelijk maakt tegelijkertijd het ene programma te bekijken en het andere op te nemen.
Nóg betere Smart TV-ervaring met een gecertificeerde AndroidTM UHD-tv
Alle Philips 4K Ultra-HD-tv’s met Android™ zijn gecertificeerd door Google. Dit houdt in dat ze toegang hebben tot alle apps, diensten en content in de Google Play Store die geschikt zijn voor gebruik op een televisie. Dit is een waardevolle aanvulling op het bestaande Philips Smart TV-aanbod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in