Typhone.nl levert als eerste in Nederland de iPhone 6 om 00:06 ‘s nachts!

De iPhone 6 komt eraan! Vanaf 26 september kunnen we in Nederland de snelste, mooiste en beste iPhone tot nu toe bemachtigen. En de lancering wordt grootser dan ooit. In New York lagen de Apple liefhebbers al op 3 september, nog voordat het toestel officieel werd aangekondigd, in de rij! Nergens voor nodig, zeggen wij als nuchtere Hollanders, want bij Typhone.nl kun je de iPhone 6 immers óók om 00.06 uur op 26 september bemachtigen. Aan je voordeur wel te verstaan, dankzij de unieke nachtlevering.

Waarom in de rij staan?

Voor de Apple Store aan Fifth Avenue in New York vormde zich al een week voor de bekendmaking van de iPhone 6 een lange rij klanten. Dat hield in dat zij bijna 3 weken lang moesten wachten, in weer en wind, om als eerste de winkel binnen te mogen en een iPhone 6 te bemachtigen. Ook in Nederland vormden zich al lange rijen voor de verschillende Apple Stores. Maar waarom zou je al die moeite doen, als je de iPhone 6 ook op de eerste dag van levering om 00.06 ’s nachts in ontvangst kunt nemen bij jou aan de deur? Typhone.nl maakt dit namelijk mogelijk met de iPhone 6 nachtlevering.
Typhone.nl iPhone 6 supersnelle nachtlevering
Speciaal voor de echte Apple liefhebbers heeft Typhone.nl samen met hun logistieke partner AMP Logistics de handen ineen geslagen om al vanaf zes minuten over 12 ’s nachts op 26 september een gelimiteerd aantal iPhone 6 toestellen te bezorgen. Op Typhone.nl kun je namelijk al op 19 september om 00:06 de iPhone 6 bestellen, in combinatie met een abonnement Het abonnement wordt voor de bezorging voor je aangesloten waarna de iPhone 6 op de nacht van lancering bij je thuis wordt bezorgd. Wil je liever op de dag van de lancering in de ochtend of middag een levering krijgen? Geen enkel probleem, het is ook mogelijk om de iPhone op een later tijdstip te ontvangen. Typhone.nl streeft er in ieder geval naar om alle iPhone 6 pre-orders op de dag van lancering (26 september) te bezorgen. Kijk op http://www.typhone.nl/gsm/apple/iphone-6 voor de pre-order aanbiedingen met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
Dus met de unieke nachtlevering van Typhone.nl en AMP Logistics;
  • Sta je niet in de herfstkou te wachten
  • Bestel je eenvoudig vanuit je luie stoel thuis, al vanaf 19 september om 00:06 ‘s nachts
  • Ontvang je de iPhone 6 als één van de allereerste in Nederland, vanaf 00:06

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in