BT helpt geavanceerde cyberbedreigingen beter te herkennen en hierop te reageren

BT introduceert vandaag Assure Threat Defence, een nieuwe toevoeging aan het BT Assure portfolio. BT heeft incidentmonitoring-technologieën gecombineerd met expertise vanuit zijn professional services-team zodat klanten en beveiligingsanalisten geavanceerde cyberbedreigingen beter kunnen herkennen en er beter tegen kunnen optreden.

De nieuwe dienst is specifiek ontworpen om de groeiende dreiging van complexe en doelgerichte aanslagen van cybercriminelen tegen te gaan, en monitort netwerkverkeer en downloads continu. Assure Threat Defence stelt gebruikers in staat om complexe virussen te identificeren op diverse apparaten – zoals computers, laptops, mobiele apparaten, servers – en bestanden.
Traditionele – ‘signature-based’ – beveiligingssystemen herkennen aanvallen die bekend staan als ‘Advanced Persistent Threats’ vaak niet. Assure Threat Defence is niet gebaseerd op dergelijke beveiligingstechnieken en is hierdoor in staat zowel geavanceerde aanvallen als onbekende, kwaadaardige software op te sporen en tegen te houden.
Mark Hughes, CEO BT Security: “Cybercriminelen ontwikkelen steeds meer op maat gemaakte malware die traditionele beveiligingssystemen kan ontwijken. Ze maken regelmatig gebruik van tactieken zoals e-mail spoofing en kwaadaardige websites die hun op maat gemaakte malware helpt installeren en toegang krijgen tot een bepaalde omgeving.”
“Traditionele beveiligingsmethodes kunnen niet altijd voldoende voorzien in de bescherming tegen deze geavanceerde technieken. Assure Threat Defence speelt in op het online bedreigingslandschap, dat zich voortdurend verder ontwikkelt, door bedrijven beveiliging van wereldklasse te bieden. De nieuwe dienst biedt klanten uit elke sector en van elke grootte een veilige en robuuste oplossing.”
“Als een bedreiging eenmaal is geïdentificeerd, onderzoeken beveiligingsanalisten van BT het probleem, evalueren ze het risico en adviseren ze de klant uitgebreid over het doel van de bedreiging en bijbehorende beveiligingsinformatie. Door dreigingsdetectiediensten te combineren met een snelle reactietijd zijn klanten die gebruikmaken van de nieuwe oplossing verzekerd van een vooruitstrevende en doorlopende bescherming tegen bedreigingen.”
“Met de toevoeging van deze nieuwe dienst aan ons huidige beveiligingsaanbod verzekeren wij onze klanten dat er voldoende waardevolle kennis en beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen tot hun beschikking staat. We garanderen de klant dat we er alles aan doen om de aanvallen altijd één stap voor te zijn,” aldus Mark Hughes.
Momenteel test BT de nieuwe dienst in Amerika. Een wereldwijde uitrol staat gepland voor later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in