BT kondigt nieuwe reeks producten en diensten aan

BT kondigt vandaag een nieuwe reeks innovatieve producten en diensten aan die organisaties aanmoedigt technologie creatiever in te zetten om zo uitstekende bedrijfsresultaten te behalen. Zes maanden na de start van zijn wereldwijde ‘Art of Connecting’ campagne, breidt BT zijn nieuwste proposities uit naar m  eer landen, waarmee de wereldwijde dekking van zijn dienstverlening wordt vergroot. Tevens lanceert BT nieuwe mogelijkheden binnen zijn cloudaanbod gericht op grote bedrijven en organisaties in de publieke sector.

Een aantal kenmerken van het nieuwe aanbod:
 • BT Ethernet Connect wordt beschikbaar in 15 nieuwe landen*, waarmee het totaal aantal landen dat wordt bediend op 65 uitkomt. Ethernet Connect valt binnen BT’s portfolio van virtual private network (VPN) Ethernet-diensten met lokale en internationale dekking en snelheden tot 10 Gbps via glasvezel.
 • De totale landendekking van BT Internet Connect Global, de krachtige internetdienst voor e-commerce en web presence, wordt vergroot van 45 naar meer dan 50 landen*.
 • Internet Connect Reach wordt gelanceerd om uitgebreide internetdekking te verstrekken en het bestaande Internet Connect Global-aanbod aan te vullen met goedkopere opties en een scala aan toegangstechnologieën in meer dan 190 landen en regio’s.
 • Elf nieuwe BT Points of Presence worden geopend in negen landen* om de lengte van dure toegangsroutes tussen verschillende points of presence en klantlocaties te verminderen.
 • Met Cloud Connect worden klanten via BT’s netwerk wereldwijd direct met SaaS-aanbieders en meer dan 200 externe datacentra verbonden. BT is nu bezig met het verder verbeteren van deze connectiviteit en het verkorten van implementatietijden. Door het toevoegen van acceleratie- en beveiligingsfeatures aan het netwerk verbeteren de applicatieprestaties, verminderen de bandbreedtekosten en verbetert de beveiliging. Het Cloud Connect programma biedt ook een directe verbinding naar BT’s eigen clouddiensten, inclusief collaboration en unified communications, IT-diensten en contactbeheer. Dit vermindert kosten en versnelt de levering.
 • Via BT Cloud Compute breidt BT zijn onderling verbonden, cloud-enabled datacenters uit naar Argentinië, Zuid-Afrika en Japan. Cloud Compute is BT’s cloudplatform dat bedrijven in staat stelt hun eigen cloudoplossing te creëren, implementeren, bewaken en beheren. Het is beschikbaar in alle grote markten in Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.
 • BT blijft klanten helpen met de hybride cloud door de private en publieke cloud te combineren. BT kondigde vorige week aan Cisco Intercloud Fabric in te zetten om hybride clouddiensten te ontwikkelen die aansluiten op de Cisco Cloud en op de clouddiensten en het managed services-aanbod van Cisco Powered Intercloud Providers. BT’s Cloud Compute infrastructuur wordt volledig Intercloud-enabled om zeer veilige, hoog belastbare, wereldwijde hybride clouds te kunnen ondersteunen voor BT’s klanten.
 • Apps van BT zullen organisaties snel en gemakkelijk toegang geven tot bedrijfsapplicaties in de cloud, door middel van een eenvoudig te gebruiken, geautomatiseerd ‘click to deploy’-applicatieplatform. Het platform biedt toegang tot diverse standaardapplicaties en geeft klanten tevens de mogelijkheid om nieuwe of op maat gemaakte applicaties toe te voegen aan het platform.
 • BT Compute Storage biedt klanten langetermijn back-up, opslag-, synchronisatie- en share-diensten in de cloud. Databeveiliging en het vertrouwen in clouddiensten zijn snelgroeiende zorgen voor CIO’s van grote organisaties die richting een BYOD-strategie gaan. BT Compute Storage biedt deze betrouwbaarheid en veiligheid en is wereldwijd beschikbaar.
 • BT MeetMe with Dolby Voice is nu verkrijgbaar met de Dolby Conference Phone, een innovatief apparaat dat vergaderingen verbetert door uitstekende geluidskwaliteit en mogelijkheden te verschaffen die de afstand verminderd tussen aanwezige deelnemers en diegenen die op afstand deelnemen aan de vergadering. MeetMe with DolbyVoice is exclusief verkrijgbaar bij BT en is een audioconferencingdienst die conference calls transformeert door het geluid van persoonlijke vergaderingen na te bootsen.
 • BT Assure Threat Defence wordt gelanceerd om klanten en beveiligingsanalisten te helpen geavanceerde cyberbedreigingen beter te herkennen en erop te reageren. Assure Threat Defence combineert incidentmonitoring-technologieën met de kennis van BT’s experts.

Luis Alvarez, CEO BT Global Services: “De nieuwe mogelijkheden die wij vandaag hebben aangekondigd maken een klein onderdeel uit van de innovaties die we wereldwijd op de markt brengen om onze klanten te helpen uitstekende prestaties te leveren, en de mogelijkheden van de cloud volledig te benutten. Onze klanten moeten sneller en beter reageren dan hun concurrenten om kansen in deze tijd van volledige globalisering meteen te kunnen aangrijpen. Dit eist voortdurende transformatie, operationele verbeteringen en creatieve oplossingen die gebruik maken van geavanceerde, netwerkgebaseerde IT-diensten. De mogelijkheden van IT zijn nog nooit zo groot geweest en wij helpen deze mogelijkheden te realiseren. Niet alleen door de briljante technologie die we ontwikkelen in onze onderzoekscentra, waar we zojuist het wereldrecord datatransmissiesnelheid hebben verbroken, maar door de creatieve manier waarop we verschillende technologieën combineren om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden. We doen dit wereldwijd en voor de belangrijkste sectoren. Dat is wat wij ‘de kunst van het verbinden’ noemen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in