De allerkleinste tour van Nederland geëindigd, maar de unieke LEGO actie bij Shell gaat door

Na een spannende race is vandaag de Shell City to City geëindigd in Amsterdam op het Museumplein. De allerkleinste tour van Nederland heeft de afgelopen 13 dagen door alle twaalf provincies gereisd en verschillende stops gemaakt voor toeristische trekpleisters en opmerkelijke monumenten van Nederland. De race is hiermee ten einde gekomen, maar de unieke LEGO actie bij Shell gaat door.

Met de Shell City to City tour wordt aandacht gevraagd voor de unieke LEGO collectie, die sinds 1 oktober verkrijgbaar is bij bemande Shell-stations. De serie bestaat uit vier LEGO Ferrari-auto’s, een Shell-station, Finish & Podium-set en een Shell-truck. Nederland is één van de eerste landen ter wereld waar deze unieke LEGO collectie verkrijgbaar is.
Maak de meest spectaculaire foto van jouw provincie
Iedereen kan nog meedoen: de Shell-masters roepen iedereen op om ook te starten met sparen en spelen. In navolging op de Shell City to City tour worden alle LEGO liefhebbers gevraagd om zelf een mooie actiefoto of -video te maken van de nieuwe LEGO items voor een toeristische trekpleister of monument in je eigen provincie. Deze foto/video kan men delen op social media met de tag #ReadySetBuild #NL. De inzendingen worden gedurende de maand oktober verzameld op de website www.shell.nl/lego. Iedereen kan vervolgens stemmen op zijn of haar favoriet. De inzending met de meeste stemmen wint een weekend naar LEGOLAND® in Denemarken.
Klaar voor de start, spelen!
De unieke LEGO collectie van Shell bestaat dit jaar uit vier iconische Ferrari’s met het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO groep ooit heeft gemaakt. Een unieke Shell-truck en twee speelsets om thuis je eigen racewereld te bouwen. Het Shell-station is gebaseerd op het station dat in het midden van het Fiorano-racecircuit bij de Ferrari-fabriek in het Italiaanse Maranello staat. Daarnaast viert de Finish & Podium-set de unieke race-geschiedenis van Shell en Ferrari. “We zijn ontzettend trots dat we de zeer succesvolle samenwerking met Ferrari en de LEGO groep dit jaar kunnen voortzetten met een aantal unieke items”, zegt Alfonso Dozzi, Shell Fuels Marketing Manager Benelux. “Wij hopen dat veel van onze klanten en hun kinderen plezier zullen hebben van de nieuwe LEGO items.”
De unieke LEGO collectie is vanaf 1 oktober 2014 verkrijgbaar bij elk bemand Shell-station in Nederland. De LEGO modellen zijn te koop voor € 2,50 bij 20 liter Shell-brandstof, bij Shell Helix of twee frisdranken of twee verse broodjes. De LEGO modellen zijn ook verkrijgbaar voor 500 Air Miles of € 5,- per model, behalve de LEGO truck, die te verkrijgen is voor € 2,50 bij 20 liter Shell V-Power of voor 750 Air Miles of € 7,50. De verzamelcollectie is beschikbaar zolang de voorraad strekt, maar uiterlijk tot en met 6 januari 2015 te verkrijgen. Wacht daarom niet te lang en spaar ze alle allemaal. Op=Op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in