Hebben we de nieuwste technologie echt nodig?

Het kan tegenwoordig niet gek genoeg. Apple lanceert zo’n beetje elke maand nieuwe software en/of hardware, Android is alweer toe aan zijn zoveelste nieuwe snoepgoed gerelateerde software en in de tussentijd proberen bedrijven als Samsung, HTC en Sony bij te blijven met nieuwste ontwikkelingen. Heb je tegenwoordig een iPhone 4s, dan hoor je er al niet meer bij, en een HTC Desire kan ook echt niet meer, maar gelukkig kun je er nog steeds wel heel veel leuke dingen mee doen.

In het jaar 2014 is het enorm belangrijk om je niets aan te trekken van wat andere mensen denken en vinden op het gebied van technologie en ontwikkelingen. Omdat het zo enorm moeilijk is om bij te houden, en dan vooral in de portemonnee, is het misschien maar beter om alles te laten varen totdat je toe bent aan een nieuw toestel.
Het grote voordeel van de mobieltjes en tablets die in de laatste jaren zijn uitgekomen is dat ze eigenlijk veel langer houdbaar zijn dan we denken. Natuurlijk is het gaaf om met het nieuwste van het nieuwste rond te lopen, maar als we reëel zijn is dat eigenlijk nergens voor nodig.
Met een telefoon uit 2012 kun je net zo goed alle software en spellen draaien, een tweede generatie iPad doet nog prima zijn werk en een Kindle gaat zelfs nog veel langer mee aangezien je voornamelijk met tekst te maken hebt.
Waar bepaalde spellen die nieuw uitgebracht worden erg zwaar zijn voor de ietwat verouderde telefoons is het gelukkig nog wel goed om mogelijk om bijvoorbeeld op een site als Unibet te spelen. De mobiele versie van de site vergt heel weinig van je telefoon, en een upgrade is dus niet nodig. Deze site, als voorbeeld, is van alle gebruiksgemakken voorzien, en je kunt dus nog steeds, gratis en voor niets, spellen zoals blackjack, roulette, fruitautomaten en vele andere spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in