Kidz-dj Radio bij MyRadio: een nieuw radiostation voor kinderen én hun ouders

Op veler verzoek lanceert MyRadio vandaag in samenwerking met Kidz-dj een nieuw radiostation, speciaal voor kinderen en hun ouders. Bij Kidz-dj Radio zijn de bekende popklassiekers in een nieuw jasje gestoken. De hits van toen, maar dan voorzien van Nederlandse teksten, met aansprekende thema’s voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kidsmuziek én een feest der herkenning voor volwassen. Bij Kidz-dj Radio hoor je natuurlijk ook de grote hits voor kids van nu.

Mijn Pappa Die Is Cool (Daddy Cool), Wij Gaan Lekker Springen (Walking On Sunshine), Ik Ben DJ (Thriller), Feest (Fame) en Zout en Peper (Push It): oude hits herleven bij Kidz-dj Radio. Ook artiesten die nu populair zijn bij de jonge doelgroep als Mainstreet, Ralf Mackenbach, Taylor Swift, One Direction en Gers Pardoel hoor je bij het nieuwe MyRadio station.
Het Kidz-dj concept is bedacht door een jonge vader. Nadat hij in de zomervakantie door zijn dochter gedwongen werd achter elkaar dezelfde kinder-cd te beluisteren, besloot hij op zoek te gaan naar een win-win situatie voor kinderen en hun ouders.Michiel Steenhuis, initiatiefnemer van Kidz-dj: ‘Voor kinderen waren er altijd de typerende kinderliedjes of de wereldhits. Niets zat er tussenin. Zo werd het idee geboren om oude hits van vroeger te voorzien van Nederlandstalige teksten, ingespeeld en gezonden door de betere muzikanten van Nederland. Het nieuwe MyRadio station Kidz-dj Radio is dus eigenlijk een redding voor ouders en het einde van ruzie over de vraag welk cd er moet worden opgezet’.
Voor Kidz-dj Radio ga je naar MyRadio.nl of download gratis de mobiele app voor Android of Apple Ga voor meer informatie over de Kidz-dj naar kidz-dj.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in