Maeve Heesen (4 jaar) is Classic FM Kleinkind van het Jaar

Tijdens een spannende finaledag in het Dolfinarium in Harderwijk is het Kleinkind van het Jaar gekozen. Classic FM startte vorige maand met de zoektocht naar het leukste kleinkind. Grootouders gaven massaal hun oogappels voor deze sympathieke verkiezing op. Een deskundige jury koos uiteindelijk de vierjarige Maeve Heesen uit Nootdorp (Zuid-Holland) als het Kleinkind van het Jaar 2014.

Het station organiseerde de Kleinkind van het Jaar Verkiezing voor de derder keer. Luisteraars van Classic FM bepaalden welke tien kleinkinderen in de finale terecht kwamen. In het Dolfinarium in Harderwijk waren alle finalistjes met hun familie aanwezig, waar zij flink in het zonnetje werden gezet. Een vakkundige jury bestaande uit Mary Borsato, Piet Paulusma, Gerda Havertong en Margot Veerman (hoofdredacteur TROTS Magazine) benoemde Maeve Heesen tot Classic FM Kleinkind van het Jaar.
Oma Monica Zuydwijk gaf Maeve op voor de verkiezing. ‘Maeve is samen met haar zusjes het zonnetje in huis. Zodra zij binnenkomt gaat de zon schijnen. Ze heeft een duidelijk eigen willetje en veel humor. Dit clowntje tovert met haar gekke bekkies bij iedereen een glimlach op het gezicht!’, vertelt een trotse Oma. De juryleden sloten zich daar volledig bij aan. Zo omschreef Gerda Havertong Maeve als ‘een grappige, zichtbare talentvolle en vrolijke durfal’ en zag Piet Paulusma haar als ‘het zonnetje in huis, met heel veel uitstraling’.
Maeve wint als Kleinkind van het Jaar een vakantieverblijf in de familiehuizen van Egmond Binnen Buiten, een fotoshoot in TROTS Magazine, een VIP ontmoeting met een dolfijn en een jaarabonnement van het Dolfinarium.
Cordaid Kinderstem 
Classic FM organiseerde deze actie samen met Cordaid Kinderstem. De opbrengst van de stemkosten komt ten goede aan dit goede doel. Cordaid Kinderstem vraagt hiermee aandacht voor de meer dan 61 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden die niet naar school kunnen gaan. Zij helpen ze aan een stabiele, veilige thuisbasis én goed onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.cordaidkinderstem.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in