McAfee introduceert krachtige nieuwe beveiligingsoplossingen voor het MKB

McAfee, onderdeel van Intel Security, introduceert een nieuwe reeks beveiligingssuites voor het MKB. De nieuwe producten bieden kleine en middelgrote ondernemingen gemakkelijk te gebruiken, flexibele en betaalbare oplossingen om hun kostbare informatie en apparatuur te beschermen. McAfee Small Business Security suite is bedoeld voor organisaties met maximaal 25 pc’s en andere apparaten. Voor grotere organisaties met maximaal 250 apparaten is er McAfee Endpoint Protection Essential for SMB en McAfee Endpoint Protection Advanced for SMB. Deze oplossingen beschermen niet alleen bedrijfsinformatie en apparatuur, maar bieden onder andere extra beheermogelijkheden via de cloud. Met deze nieuwe beveiligingssuites kunnen MKB-organisaties de productiviteit van gebruikers verhogen, terwijl ze beschermd zijn tegen malware en exploits.

“We horen bijna dagelijks over nieuwe datadiefstallen bij grote en bekende wereldmerken”, zegt Radboud Beumer, Senior Regional Director Benelux, Intel Security. “Wat echter wel eens wordt vergeten, is dat kleinere ondernemingen het slachtoffer kunnen worden van dezelfde aanvallen en dreigingen. En juist voor het MKB kunnen de gevolgen van datadiefstal of besmetting door malware veel ernstiger zijn, omdat een schadepost een relatief grotere impact kan hebben op de bedrijfsresultaten.”
“Dreigingen kijken niet naar de grootte van een organisatie, daarom is het voor kleine ondernemingen met medewerkers die meerdere apparaten gebruiken essentieel dat ze de best mogelijke beveiligingstechnologie inzetten”, vervolgt Beumer. “De MKB-oplossingen van McAfee bieden ondernemers het nodige vertrouwen en zekerheid, zodat zij zich kunnen concentreren op hun business in plaats van op de vraag of hun bedrijf wel goed is beschermd.”
McAfee Small Business Security is specifiek ontwikkeld voor kleine ondernemingen. Het beschermt PC’s, Mac’s en smartphones en tablets op basis van Android tegen virussen, malware en online dreigingen. Een eenvoudig te gebruiken Acentraal dashboard draait in de cloud, zodat ondernemers hun beveiliging makkelijk kunnen beheren en monitoren. Daarnaast biedt deze oplossing een firewall en bescherming voor e-mail en voor het web. Zo ontstaat een sterke verdedigingslinie die dreigingen tegenhoudt voordat ze op een apparaat terechtkomen. McAfee Small Business Security omvat ook de door AV-test gecertificeerde beveiligingstechnologie van McAfee voor de PC en voor mobiele toestellen.
Voor grotere, groeiende ondernemingen is er McAfee Endpoint Protection Essential for SMB en McAfee Endpoint Protection Advanced for SMB. Deze voorzien organisaties van nieuwe, next generation beveiligingstechnologieën om desktops, laptops, Macs, servers en mobiele apparaten te beschermen, evenals e-mail- en webbeveiliging. Het beheer gebeurt via McAfee ePolicy Orchestrator, dat nu beschikbaar is in zowel een cloud als een on-premises versie. Hiermee kunnen organisaties het beheer van hun beveiliging makkelijk en flexibel automatiseren.
McAfee Endpoint Protection Essential for SMB biedt traditionele beschermingsmaatregelen, zoals endpoint-, firewall- en webbeveiliging. Daarnaast zijn er nieuwe technologieën, waaronder intelligente virusscanning wat er voor zorgt dat er zo min mogelijk impact is op de productiviteit van medewerkers. Access Protection beperkt mogelijke schade, door in geval van een aanval de toegang tot specifieke folders te beperken. McAfee Endoint Protection Advanced for SMB biedt daarbij nog additionele e-mailbeveiliging om spam en phishingaanvallen tegen te houden. Ook kan hiermee belangrijke bedrijfsinformatie extra beveiligd worden door middel van encryptie. Verder kunnen MKB-organisaties hiermee de beveiliging van mobiele toestellen beheren.
Kijk voor meer informatie over McAfee’s productportfolio voor het MKB op http://shop.mcafee.com/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in