Oxfam kiest Box als partner voor mobiele content en samenwerking in 90 landen

Box heeft vandaag bekendgemaakt dat Oxfam, de wereldwijde ontwikkelingsorganisatie, het Box-platform voor samenwerking en het delen van content gaat gebruiken voor zijn medewerkers in meer dan 90 landen. Naast toegang tot mobiele content, zal Box ook het beheer en de beveiliging voor de zeventien internationale filialen van Oxfam centraliseren. Box introduceerde in mei 2014 Box.org, een initiatief met als doel wereldwijde non-profitorganisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun missies en het bewerkstelligen van duurzame sociale impact door technologie.

Sinds de introductie van Box.org kiezen steeds meer non-profitorganisaties voor het Box-platform, zij hechten veel waarde aan hulpmiddelen waarmee werknemers wereldwijd efficiënt en productief kunnen werken. “Bij Oxfam werken teams over de hele wereld aan honderden projecten. Het is van groot belang dat zij, zowel in bevolkte als in afgelegen gebieden over de hele wereld, direct waardevolle informatie met elkaar kunnen delen. Dit stimuleert de samenwerking tussen onze medewerkers en helpt ons bij het voltooien van onze missie”, aldus Holton-Picard, technisch infrastructuurmanager bij Oxfam. “Box biedt een uniform platform voor content en samenwerking waar de gehele Oxfam-familie van zal profiteren.”
“Oxfam verricht zeer belangrijk werk in de meest kwetsbare delen van de wereld. Met de betrouwbare beheerdersfuncties van Box kunnen alle medewerkers van Oxfam wereldwijd veilig content delen, samenwerken en mobiel zijn”, aldus David Quantrell, Senior Vice President van Box en General Manager voor de EMEA-regio. “De keuze van Oxfam voor Box onderstreept de vraag naar onze diensten in Europa. Zowel grote als kleine organisaties en bedrijven willen mobiele samenwerking tussen personeel stimuleren”
Oxfam voegt zich bij een groeiende lijst van non-profitorganisaties die voor Box hebben gekozen, waaronder het International Rescue Committee, de UN Foundation en Livestrong Foundation, en internationale ondernemingen zoals General Electric, Anglo American en Schneider Electric. Box maakt het voor meer dan 27 miljoen personen en 240.000 bedrijven over de hele wereld eenvoudiger om te delen en samen te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in