Shell laat honderd Ferrari’s starten in allerkleinste tour ooit

Meer dan honderd Ferrari’s verzamelden zich vanochtend op het Museumplein in Amsterdam voor de Shell City to City tour. De Shell-masters gaven het startsein voor de allerkleinste tour met LEGO® Ferrari’s die ooit gehouden is in Nederland. De komende dagen reizen zij door alle twaalf provincies. Hun avonturen zijn te volgen op www.shell.nl/lego.
Met de Shell City to City tour wordt aandacht gevraagd voor de unieke LEGO collectie, die vanaf vandaag verkrijgbaar is bij bemande Shell-stations. De collectie bestaat uit vier LEGO Ferrari-auto’s, een Shell-station, Finish & Podium-set en een Shell-truck. Nederland is één van de eerste landen ter wereld waar deze unieke LEGO collectie verkrijgbaar is.
De collectie bevat ook twee LEGO poppetjes, een Scuderia Ferrari Ingenieur en een Shell-wetenschapper. Deze Shell-masters doen gedurende de tour via foto’s verslag van verschillende stops die ze maken. Na de start bij het Rijksmuseum, maken zij een tussenstop in Zaanse Schans, om via Hindeloopen naar het hoge Noorden te reizen. Hier zullen de Shell-masters als echte racemonsters op het circuit van Assen de snelheid van de Ferrari-auto’s testen. De tour zal zich voort laten blazen door de noordelijke wind via Overijssel en Flevoland naar Midden-Nederland, om door het karakteristieke landschap van Gelderland naar het gastvrije Limburg en bourgondische Brabant te reizen. Het zoute zeewater van Zeeland en de zeewind van Zuid-Holland zorgen hopelijk voor een spannende finish in Amsterdam. Iedereen kan de reis en avonturen langs de meest toeristische trekpleisters en opmerkelijke monumenten van Nederland volgen via de Facebook-pagina van Shell en het Twitteraccount @Shellpromotions.
Maak de meest spectaculaire foto van Nederland
Iedereen kan meedoen: de Shell-masters roepen iedereen op om ook te starten met sparen en spelen. In navolging op de Shell City to City tour worden alle LEGO liefhebbers gevraagd om zelf een mooie actiefoto of -video te maken van de nieuwe LEGO items voor een toeristische trekpleister of monument in je eigen provincie. Deze foto/video kan men delen op social media met de tag #ReadySetBuild #NL. De inzendingen worden gedurende de maand oktober verzameld op de website www.shell.nl/lego. Iedereen kan vervolgens stemmen op zijn of haar favoriet. De inzending met de meeste stemmen wint een weekend naar LEGOLAND® in Denemarken.

Klaar voor de start, spelen!
032 Full collection landscapeDe unieke LEGO collectie van Shell bestaat dit jaar uit vier iconische Ferrari‘s met het allerkleinste opwindmotortje dat de LEGO groep ooit heeft gemaakt. Een unieke Shell-truck en twee speelsets om thuis je eigen racewereld te bouwen. Het Shell-station is gebaseerd op het station dat in het midden van het Fiorano-racecircuit bij de Ferrari-fabriek in het Italiaanse Maranello staat. Daarnaast viert de Finish & Podium-set de unieke race-geschiedenis van Shell en Ferrari. “We zijn ontzettend trots dat we de zeer succesvolle samenwerking met Ferrari en de LEGO groep dit jaar kunnen voortzetten met een aantal unieke items”, zegt Alfonso Dozzi, Shell Fuels Marketing Manager Benelux. “Wij hopen dat veel van onze klanten en hun kinderen plezier zullen hebben van de nieuwe LEGO items.”
Tank bij Shell en verzamel ze allemaal
De unieke LEGO collectie is vanaf 1 oktober 2014 verkrijgbaar bij elk bemand Shell-station in Nederland. De LEGO modellen zijn te koop voor € 2,50 bij 20 liter Shell-brandstof, bij Shell Helix of twee frisdranken of twee verse broodjes. De LEGO modellen zijn ook verkrijgbaar voor 500 Air Miles of € 5,- per model, behalve de LEGO truck, die te verkrijgen is voor € 2,50 bij 20 liter Shell V-Power of voor 750 Air Miles of € 7,50. De LEGO collectie is beschikbaar zolang de voorraad strekt, maar uiterlijk tot en met 6 januari 2015 te verkrijgen. Wacht daarom niet te lang en spaar ze alle allemaal. Op=Op.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in