Sky Radio start Sky Radio Christmas op DAB+

De speciale themazender Sky Radio Christmas werd vandaag live gezet op DAB+ door Geert-Jan van der Snoek, de CEO van Telegraaf Media Groep (TMG).

Sky Radio Christmas via DAB+ 
Het themakanaal Sky Radio Christmas is het hele jaar door via de Sky app en de website te beluisteren. Na de start vanmorgen door Geert-Jan van der Snoek kunnen liefhebbers nu ook landelijk via digitale radio (DAB+) in de stemming komen voor de gezelligste tijd van het jaar. Klassiekers als Last Christmas van Wham! maar ook actuelere kerst-hits zoals Being Alone At Christmas van Miss Montreal en Christmas Lights van Coldplay komen non-stop uit de speakers. Sky Radio is klaar voor de Kerst!
Digital Audio Broadcasting (DAB+) 
Digitale radio is overal in Nederland met hoge geluidskwaliteit te ontvangen, zonder de soms voorkomende ruis. Een digitale radio meldt een lijst met alle zenders en bijhorende informatie, frequenties hoeven dus niet te worden onthouden. Digitale radio is te ontvangen via DAB+ radiotoestellen.
Van der Snoek neemt tijdelijk waar bij Sky Radio Group
Geert-Jan van der Snoek, CEO van TMG, zal tijdelijk de functie van directeur van Sky Radio Group waarnemen per 1 oktober. De huidige directeur, Philip Alberdingk Thijm stapt per dezelfde datum over naar Keesing, ook onderdeel van TMG. Van der Snoek zal de functie tijdelijk vervullen totdat een nieuwe directeur is aangesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in