Sogeti sluit partnership met Mendix

Sogeti kondigt een partnership aan met Mendix. Met deze samenwerking is de IT-dienstverlener in staat vanuit de cloud innovatieve multichannel applicaties te ontwikkelen. Met deze Platform-as-a-Service (PaaS) oplossing van Mendix wordt de ontwikkeltijd van applicaties aanzienlijk verkort van maanden naar weken of zelfs dagen. Deze gezamenlijke oplossing helpt Sogeti-klanten bij hun digitale transformatie naar meer web- en mobiele applicaties.

Sogeti heeft een Mendix team samengesteld waarin softwareontwikkelaars en business analisten samen de brug slaan tussen IT en Business. Daarmee geeft het bedrijf invulling aan de groeiende vraag naar oplevering van IT-applicaties volgens de agile/scrum methode. Het realiseren van directe waarde voor de business staat daarbij voorop.
“In de wereld van Social, Mobile, Analytics, Cloud en Things (SMACT) wordt het snel beschikbaar hebben van software op maat meer en meer een belangrijke drijfveer voor groei en onderscheid in de markt. IT-afdelingen staan onder druk om applicaties of aanpassingen op eerder geleverde software snel en tegen lage kosten op te leveren. De samenwerking tussen Sogeti en Mendix helpt grootzakelijke organisaties dit waar te maken,” vertelt Arjan Meijer, Directeur Consulting Services bij Sogeti.
“Uiteraard zijn wij erg blij Sogeti te verwelkomen in ons ecosysteem. Deze samenwerking maakt de oplevering van software makkelijker en goedkoper,” aldus Mark Rogers, Vice President Business Development van Mendix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in