Week lang keihard rocken bij Radio Veronica

Rockende gitaren, bezwete lange haren, stagediven en lange solo’s: Radio Veronica staat in de maand oktober volop in het teken van rock muziek. In Radio Veronica’s Rock Hits Top 500 staan de beste rock nummers ooit gemaakt. De hitlijst is van dinsdag 14 oktober tot en met vrijdag 17 oktober bij Radio Veronica te horen.

Luisteraars van Radio Veronica hebben hun lijst met favoriete gitaarhits doorgegeven. Welke rockhit is volgens hen de beste ooit gemaakt? Wordt het bijvoorbeeld de klassieker AC/DC met Thunderstruck of Pearl Jam’s Alive of toch Sex On Fire van Kings Of Leon of Clocks van Coldplay? De top 10 van de lijst wordt pas bekend gemaakt op vrijdag 17 oktober tijdens de show van Patrick Kicken, tussen 15.00 en 16.00 uur. Ook luisteraars zijn deze week rocksterren bij Radio Veronica, zij stelen de show door het zingen van een bekende gitaarsolo. De beste rocker wint o.a. tickets voor het concert van Lenny Kravitz in Londen.
Rock Hits Top 500 Afterparty 
De rock week wordt zaterdag 18 oktober met een gratis concert vanuit de Man Cave in Utrecht afgesloten. De populaire rockband Kensington speelt daar een bijzondere akoestische sessie, tijdens de Radio Veronica’s Rock Hits Top 500 Afterparty. De mannen van Kensington schuiven ook aan bij Radio Veronica DJ Raoul Schram, die vanuit de Man Cave nog eens de meest favoriete rockhits uitzendt.
Radio Veronica’s Rock Hits Top 500: van dinsdag 14 oktober tot en met vrijdag 17 oktober. De re-run van de 100 beste nummers uit de lijst hoor je zaterdag 18 oktober, met als afsluiting een live akoestisch optreden van de band Kensington.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in