Cisco en Box lanceren zakelijke app

Cisco en Box gaan een alliantie aan met productintegraties voor betere content collaboration in de vorm van Project Squared. Project Squared is gebaseerd op de Cisco Collaboration Cloud, een nieuw geavanceerd platform met ondersteuning voor end-to-end encryptie van content. De nieuwe app voor zakelijke samenwerking van Cisco brengt een transformatie teweeg in de manier waarop teams hun werk doen, waardoor de productiviteit voor grote ondernemingen toeneemt. Deze integratie biedt ook voordelen voor veiligheidsbewuste IT-organisaties die Box gebruiken als hun standaardoplossing voor content collaboration op bedrijfsniveau.
 

Project Squared maakt het voor werknemers gemakkelijk contact te houden met de mensen, projecten en ideeën die het meest van belang zijn voor hun werk. Binnen Project Squared-teamrooms kunnen mensen berichten plaatsen, content delen, en elkaar ontmoeten in een virtuele, open ruimte die toegankelijk is vanaf vrijwel elk apparaat, waar ook ter wereld. 
 
Met behulp van Box View en Box Content API’s biedt Cisco een naadloze integratie met de belangrijkste informatie van gebruikers. Content in de Box-mappen is beschikbaar vanaf vrijwel elk apparaat en kan, samen met berichten, direct worden bekeken in een Project Squared-teamroom. Er hoeft niets te worden gedownload. Gebruikers met een iPhone, iPad of Android-apparaat kunnen eenvoudige content delen vanuit hun Box-accounts naar een Project Squared-teamroom.
 
“We willen de samenwerkings-ervaring transformeren en dat vormt de basis voor Project Squared,” aldus Rowan Trollope, senior vice president en general manager, Collaboration Technology Group, bij Cisco. “Onze missie is om werknemers op één plek en met één klik toegang te geven tot content, zodat zij gemakkelijk kunnen samenwerken met collega’s en partners. De Box content management-technologie stelt ons in staat om die ervaring te realiseren voor onze klanten.”
 
“Bedrijven kiezen de beste oplossingen om hun medewerkers op een andere manier te laten werken, en dus moeten leveranciers samenwerken als zij superieure continuïteit tussen hun diensten willen aanbieden,” stelt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “Deze alliantie met Cisco is hiervan een uitstekend voorbeeld en wij zijn verheugd de toonaangevende samenwerkingsproducten van Cisco te koppelen met de content collaboration van Box ten behoeve van een betere ervaring voor onze gezamenlijke klanten.”
 
Cisco en Box willen in de toekomst meer innovatieve mogelijkheden voor samenwerking en het delen van content beschikbaar maken. Door deze alliantie kunnen organisaties die op zoek zijn naar best-of-breed oplossingen in de cloud beter worden bediend.
 
Project Squared is nu als gratis download verkrijgbaar op http://projectsquared.com en is momenteel beschikbaar voor Apple iPhone, iPad, Android-apparaten en voor Mac-desktops. De browserversie werkt op Chrome, Firefox en Safari; spraak en video zonder plug-in alleen op Firefox. Cisco is van plan om nieuwe functies te blijven toevoegen en vraagt feedback van gebruikers om te komen tot een optimale functieset en gebruikerstevredenheid. Cisco raadt early adopters van Project Squared aan regelmatig feedback te geven via de clientinterface van Project Squared.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in