Cisco maakt resultaten eerste kwartaal boekjaar 2015 bekend

Cisco heeft de resultaten bekend gemaakt over het eerste kwartaal van boekjaar 2015, dat eindigde op 25 oktober 2014. In het eerste kwartaal heeft Cisco een omzet behaald van $12,2 miljard. De nettowinst (op basis van GAAP) bedroeg $1,8 miljard, ofwel $0,35 per aandeel. Op basis van non-GAAP was de nettowinst $2,8 miljard ofwel $0,54 per aandeel.

“Ik ben tevreden over de resultaten in het eerste kwartaal en we hebben de juiste strategie gekozen om innovatieve oplossingen te leveren die de volgende generatie IT en het Internet of Everything mogelijk maken. Dit was het sterkste eerste kwartaal in onze geschiedenis, in termen van omzet, non-GAAP winst en non-GAAP winst per aandeel”, zegt John Chambers, chairman en chief executive officer van Cisco. “We blijven vooruitgang boeken in ons streven om het nummer 1 IT-bedrijf ter wereld te worden. We bevinden ons nog steeds in een omgeving die in beweging is, maar we zien veelbelovende trends waar steden, overheden en scholen verder digitaliseren. Onze producten blijven voor positieve resultaten zorgen bij de bedrijven van onze klanten en maken productiviteit mogelijk door de combinatie samenwerking, mobiliteit, security en efficiency.”
Frank Calderoni, executive vice president en chief financial officer van Cisco heeft aangekondigd zijn positie met ingang van 1 januari 2015 neer te leggen. Cisco is voornemens om Kelly A. Kramer te benoemden als zijn opvolger. Zij is op dit moment senior vice president, Business Technology and Operations Finance van Cisco.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in