Esprit kiest voor Mindtree als strategische IT Partner

Mindtree, een wereldwijd opererend IT-bedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het gaat samenwerken met kledingmerk Esprit om IT oplossingen te leveren die de concurrentiepositie van Esprit verbeteren. Tijdens de eerste fase van deze samenwerking monitort en ondersteunt Mindtree de SAP toepassingen voor de meer dan 300 eigen Esprit-winkels en 7500 verkooppunten.

Als onderdeel van dit meerjarige contract waarborgt Mindtree de stabiliteit van Esprit’s SAP systemen door middel van de vroegtijdige detectie en oplossing van problemen met betrekking tot het systeem, de functionaliteit en de processen. Bovendien handhaaft Mindtree de on-time beschikbaarheid van Esprit’s data en levert een flexibel IT management dat voldoet aan de zakelijke behoeften van Esprit. Het belangrijkste is dat Mindtree de kwaliteit van de dienstverleningsprocessen verhoogt door Esprit’s IT team de mogelijkheid te geven zich te focussen op strategische zakelijke behoeftes zonder zich zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid van hun SAP systemen.
Dr. Thomas Pirlein, Group CIO van Esprit: “We hebben gezocht naar een partner voor de lange termijn die de managed services kan leveren die leiden tot meer efficiëntie en technologische voorsprong. Mindtree’s expertise op het gebied van SAP managed services, evenals hun flexibiliteit, samenwerkingscultuur en collegiaal leiderschap maken hen de ideale keuze. Met hun toonaangevende technologische capaciteiten en grondige kennis van de trends die de toekomst van retail vormgeven. Mindtree vervult een sleutelrol in ons streven om onze concurrentiepositie op de lange termijn te versterken.”
“We hebben de bedrijfsprocessen als uitgangspunt genomen in plaats van het systeem. Op die manier kunnen we Esprit de flexibiliteit bieden die nodig is om hun doelstellingen te behalen in de zeer competitieve wereld van de modedetailhandel.”, aldus Radha R, Executive Vice President – Retail, FMCG, Productie, Reizen, Logistiek en Dienstverlening bij Mindtree. “We zien deze stap als de eerste van velen binnen Esprit’s strategie om duurzame groei te realiseren met behulp van technologie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in