Infradata opnieuw in Deloitte Technology Fast50 2014

177
Infradata is dit jaar op de 23e plaats geëindigd in de prestigieuze Deloitte Technology Fast50, een ranglijst van de vijftig Nederlandse bedrijven die de afgelopen vijf jaar hun omzet het snelst zagen groeien. Met een groei van 670 procent heeft Infradata hiermee voor de derde keer een plaats in dit overzicht weten te veroveren. In 2009 wist Infradata een zesde plaats te bereiken in de Fast50 en in 2012 eindigde het bedrijf op de 32e positie. De Deloitte Technology Fast50 2014 werd op 31 oktober gepresenteerd tijdens de Fast50 Award Ceremony in de Fabrique te Utrecht, in aanwezigheid van voormalig minister van Financiën Jan Kees de Jager.

Infradata is een toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het bouwen, ontwerpen en implementeren van next generation netwerken voor organisaties met bedrijfskritische netwerkinfrastructuren. Infradata is in Europa uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande organisaties op het gebied van networking. Gestaag is er gebouwd naar een zeer kennis-intensieve organisatie waarmee de nieuwste technologieën op networking gebied snel en flexibel ingericht kunnen worden door een fractie van de mensen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren meerdere groeiprijzen gewonnen, waaronder een Gouden FD Gazelle en meerdere nominaties voor de Deloitte Fast50 en Port4Growth High Growth Awards.
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Dit jaar werd de Deloitte Technology Fast50 voor de vijftiende keer gepubliceerd.
“Ik ben er bijzonder trots op dat Infradata dit jaar de 23e plaats heeft behaald in de Deloitte Technology Fast50 en zie dit als een erkenning van onze strategie. We hebben de groei kunnen realiseren doordat we ons constant blijven ontwikkelen als een kennisintensieve organisatie die met ervaren specialisten snel en flexibel de nieuwste netwerktechnologieën inricht. Met deze aanpak hebben we een substantieel marktaandeel weten te veroveren bij de grootste service providers van Europa”, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Sinds de oprichting van Infradata hebben we ieder jaar een omzetgroei weten te realiseren, zonder onze cultuur van expertise en innovatie uit het oog te verliezen. Onze consistente strategie werpt duidelijk zijn vruchten af. Niet alleen in Nederland, maar ook bij onze buitenlandse vestigingen.”
Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Het programma heeft al veel ambitieuze en snelgroeiende bedrijven in kaart gebracht. Ook dit jaar komen we een aantal ondernemingen tegen – zoals Infradata – die al eerder in de top 50 zijn geëindigd. Dat zijn bedrijven die hun groei goed vasthouden. Aan de inschrijvingen dit jaar zien we bovendien dat de hightech in Nederland leeft en dat is iets is om trots op te zijn!”
Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotechnologie, medische apparatuur, computers, randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen, netwerken, media, entertainment en groene technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here