OnLive beschikbaar in Benelux

OnLive, toonaangevend in cloudgaming, heeft de OnLive Game Service beschikbaar gemaakt in Nederland, België en Luxemburg. Met deze dienst is het mogelijk om honderden gevestigde games te spelen op vrijwel ieder apparaat met internet, zoals de nieuwste Philips tv’s met Android, lichte laptops, Macs en Android-tablets en -smartphones.

Gamers in de Benelux kunnen zich nu aanmelden voor verschillende OnLive-abonnementen: OnLive CloudLift en PlayPack. Iedereen die de dienst eerst wil proberen, kan op http://games.onlive.com een zevendaags proefabonnement aanvragen.
“Sinds de introductie van de nieuwe abonnementen, afgelopen maart, worden we overspoeld met mailtjes van gamers uit de Benelux die vragen wanneer hun land aan de beurt is,” zegt Bruce Grove, General Manager bij OnLive. “We zijn blij dat we nu de deuren kunnen openen voor dit actieve en enthousiaste publiek. Net als bij andere vormen van streaming entertainment heeft de groeiende vraag voor een technologische impuls gezorgd, met in dit geval een aanvulling van bestaande fysieke en digitale gameplatformen als resultaat. Het zijn spannende tijden voor de gamer.”
De OnLive-abonnementen – met meer dan driehonderd actie-avonturenspellen, first person shooters, strategische games, simulators, MMO’s, race- en sporttitels, allemaal in eersteklas consolekwaliteit – zijn nu verkrijgbaar in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, België, Luxemburg en Nederland. In 2015 staat de uitrol in meer landen op het programma.
Na het aanmaken van een OnLive-account is er een gratis proefperiode van zeven dagen. Het OnLive PlayPack-abonnement van € 7,95 per maand omvat een bibliotheek van ruim 250 games die overall kunnen worden gespeeld, op vrijwel ieder apparaat met internet.  Het nieuwe CloudLift-abonnement kost € 5.95 per maand en maakt het mogelijk om de nieuwste pc-games en MMO-toptitels op een groot aantal apparaten te spelen, rechtstreeks vanaf de krachtige OnLive-servers, dus zonder download. OnLive Games Bundle is een combinatie van beide, tegen een gereduceerd tarief van € 9,95 per maand.
OnLive biedt sinds de lancering in 2010 cloudgaming van premiumkwaliteit op vrijwel alle Macs en pc’s en een groot aantal thin-client-apparaten, waaronder lichtgewicht laptops, tablets, smartphones en HD-tv’s, platformen die normaalgesproken niet over de rekenkracht en het geheugen beschikken om zware grafische games te draaien. OnLive biedt gamers de vrijheid en het gemak om hun games op alle met internet verbonden apparaten te spelen, waar ze ook zijn.
Op de IFA, Europa’s grootste consumentenelektronicabeurs, kondigde OnLive afgelopen september aan te gaan samenwerken met TP Vision. Het gevolg hiervan is dat de OnLive-app nu op alle nieuwe Philips-tv’s met Android is geïnstalleerd, waardoor het aansluiten van een controller volstaat om de nieuwste games op de televisie te spelen.
Meer informatie over OnLive en zijn uitdijende gamebibliotheek is te vinden op http://games.onlive.com. Informatie over Philips-tv’s met Android staat op www.tv.philips.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in