Orange Business Services wordt erkend als leider in de Gartner Magic Quadrant voor beheerde Machine-to-Machine-diensten

Orange Business Services wordt gepositioneerd en erkend als leider in de eerste editie van de Gartner Magic Quadrant voor beheerde Machine-to-Machine-diensten[1]. Het rapport toont de uitkomst van de evaluatie van dertien beheerde machine-to-machine- (M2M-)leveranciers, die gezamenlijk meer dan 70 miljoen cellulaire M2M-verbindingen beheren.

Volgens Gartner: “Hoewel M2M-connectiviteit cellulaire netwerken, vaste netwerkdiensten, sensornetwerken en Wi-Fi-netwerkdiensten overspant, focust de nieuwe Magic Quadrant voor beheerde M2M-diensten zich op mobiele connectiviteit en aanverwante diensten van toegevoegde waarde. Denk daarbij aan consultancy, M2M-engineering voor apparaten, M2M-applicatie-ontwikkeling en -integratie, softwarehosting en aanverwant systeembeheer.”
Combinatie operator en integrator
Als communicatiedienstenleverancier (CSP) en integrator, kan Orange Business Services complete M2M- en Internet of Things- (IoT-)oplossingen arrangeren, uitrollen en optimaliseren. Hiermee wordt consultancy gecombineerd met het intelligente Apps Enabler M2M-platform, apparatenbeheer, wereldwijde ondersteuning en connectiviteit. De beschikbare toegangsnetwerken bestaan uit cellulaire, vaste en satellietverbindingen en daarnaast nog alternatieve technologieën, waaronder Wi-Fi -en radionetwerken.
Orange Business Services heeft wereldwijd meer dan 500 toegewijde M2M- en IoT-specialisten in dienst, met uitgebreide expertise op het gebied van innovatie, integratie en verticale markten, zoals transport, smart cities en zorg. Deze aanpak zorgt voor marktleidende oplossingen zoals Fleet Performance. Die oplossing wordt op dit moment voor meer dan 60.000 voertuigen ingezet.
Om het complete aanbod te kunnen belichten, combineert Orange M2M-capaciteiten met klantervaringen en big datavaardigheden in de Orange Applications for Business- (OAB-)divisie.
Béatrice Felder, CEO Orange Applications for Business zegt: “We zien M2M en Internet of Things als de belangrijkste aanvoerders bij digitale transformatie. De interacties tussen producten en machines kunnen de efficiëntie binnen het bedrijf behoorlijk stimuleren en nieuwe zakelijke kansen creëren. Orange Business Services helpt wereldwijde klanten in verschillende industrieën om optimaal gebruik te maken van de voordelen van M2M, om zich met de dienstverlening te kunnen onderscheiden, bezittingen te volgen en operaties te monitoren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in