Pepernoot Radio: ongecensureerd de beste Sinterklaasliedjes bij MyRadio

MyRadio lanceert vandaag in samenwerking met de Kidz-dj het tijdelijke radiostation Pepernoot Radio, hét Sinterklaas station voor jong en oud. Luisteraars kunnen voorafgaand aan de intocht van de goedheiligman dus alvast helemaal in de stemming komen met de beste Sinterklaasliedjes.

Bij Pepernoot Radio hoor je klassiekers als Daar Wordt Aan De Deur Geklopt, Zwarte Piet Ging Uit Fietsen en Zie De Maan Schijnt Door De Bomen. Maar ook de nieuwste Sint-hits en de populaire nummers van de Kidz-dj over de goedheiligman zijn op het MyRadio station te horen. De Kidz-dj heeft veel bekende popklassiekers in een Sinterklaasjasje gestoken, zoals Op Mijn Verlanglijst (I Gotta Feeling – The Black Eyed Peas) en Sint! (Think – Aretha Franklin). En voor de luisteraars die kiezen voor de Regenboot Piet: de liedjes over Zwarte Piet kun je bij MyRadio gemakkelijk met een duim omlaag skippen. Want MyRadio is radio die naar jou luistert!
Powered by de Kidz-DJ 
Pepernoot Radio is powered by de Kidz-dj, die als live-act o.a. AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest en te zien was tijdens de landelijke intocht op tv. De Kidz-dj treedt het hele jaar door in het land op, met als jaarlijks hoogtepunt ruim 50 optredens tijdens de Sintperiode. De Kidz-dj is dit jaar te zien tijdens Sinterklaasintochten in Scheveningen, Den Haag, Helmond en Velserbroek en staat 2 weken lang in het kasteel van Sinterklaas in Helmond. Het Kidz-dj album I Love Sint is meer dan 30-duizend keer verkocht en heeft daarmee de Gouden status behaald.
Pepernoot Radio is via MyRadio te beluisteren. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in