Radio Veronica in actie voor kinderen in armoede

Radio Veronica komt in aanloop naar Sinterklaas in actie voor kinderen die opgroeien in armoede. Met De Grote Radio Veroniklaas-Actie verzamelt Radio Veronica zoveel mogelijk geld in om kinderen blij te maken op Pakjesavond. De opbrengst komt ten goede van Actie Pepernoot. 

Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica: ‘In Nederland leven 400.000 kinderen in armoede. Zij kunnen vaak niet uitkijken naar Pakjesavond. De kinderen wonen bij (pleeg) ouders of instellingen die geen geld hebben voor een cadeau. Dit moet anders.’
Vanaf de aankomst van Sinterklaas tot Pakjesavond zet Radio Veronica acties op touw, organiseert optredens en gaat het land in om zoveel mogelijk donaties binnen te halen. Radio Veronica gaat onder andere van 1 tot en met 4 december live uitzenden vanaf het Veronicaschip en luisteraars kunnen stemmen op de Top 1000 Allertijden en doen daarmee automatisch een donatie.
De opbrengst van De Grote Radio Veroniklaas-Actie gaat naar Actie Pepernoot van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp helpt het hele jaar door kinderen in armoede op een praktische en kindgerichte manier. Ook met Sinterklaas. Met behulp van de VriendenLoterij maakt het fonds al 50.000 kinderen blij met een cadeau van Sinterklaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in