Top vijf apps voor tweedehands spullen

Marktplaats, Autoscout24 en KoopMij.nu zijn populaire websites als het gaat om tweedehands spullen. We kopen en verkopen er met zijn allen op los. Er zijn mensen die hier zelfs verslaafd aan zeggen te zijn. Voor deze mensen zetten wij hier de top vijf apps op een rijtje waarmee je vanaf je luie stoel of in de trein jouw spullen kunt verkopen.

Marktplaats
Markplaats.nl is een van de meest bekende websites als het gaat om spullen verkopen. Marktplaats heeft tweedehands spullen populair gemaakt. Gelukkig is er nu ook een app. Met je mobiel kun je makkelijk een foto maken en de prijs van het product bepalen. 
Autoscout24
Of je het nu leuk vindt om te kijken naar verschillende tweedehands auto’s of serieus opzoek bent naar een occasion: de Autoscout24 app is verslavend. Hier vind je alle auto’s die zij ook op de website aanbieden. Zoek wanneer het jou uitkomt en waar het jou uitkomt.
2dehands
Deze met Marktplaats vergelijkbare website heeft nu ook een app. Je kunt hiermee makkelijk zoeken naar producten, de adverteerder een berichtje sturen of zelf een advertentie aanmaken.
KoopMij.nu
Maak een foto, voeg een beschrijving toe en verkopen maar! Dat is hoe makkelijk het verkopen van jouw oude spullen gaat met deze app. Neem je telefoon mee naar de zolder en zet alles op de foto wat je niet meer nodig hebt. 
Tweedehands Studieboeken 2.0
Geslaagd? Einde van het schooljaar? Einde van een studieblok? Dan ligt er vast ergens een stapel boeken in je kamer verstopt waar je niets meer mee doet. Zet deze boeken te koop via deze handige app en doe er een andere student een plezier mee. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in