Actiecode.nl lanceert app

Wat is er nu vervelender dan een korting nét mislopen? De nieuwe app van Actiecode.nl heeft daar een oplossing voor. Actiecode.nl, een van de grootste kortingswebsites van Nederland, heeft in de net gelanceerde app voor iPhone alle kortingscodes die zij op de website aanbieden in een handig overzicht. Zo kan je winkels toevoegen aan je favorieten zodat je nooit meer een code misloopt. De app geeft namelijk een handige pushnotificatie wanneer je favoriete winkel een nieuwe code beschikbaar heeft. Op deze manier loop je dus nooit een korting mis.

Je kan op de app ook aanbiedingen per locatie bekijken. Per stad is er een lijst van kortingen die je eenvoudig kan gebruiken bij de aangesloten winkels. Zo kun je dus online én offline besparen op je aankopen. Tenslotte bied Actiecode.nl vrijwel altijd een winactie aan. Ook hier kan de gebruiker pushberichten over ontvangen als ze dit willen.
De app blinkt verder uit in eenvoud. Alles is logisch opgebouwd en er komen geen ingewikkelde instellingen aan te pas. De actiecodes zijn gemakkelijk te gebruiken en de gebruiker weet zonder er bij na te denken hoe hij de kortingen kan gebruiken. Al met heeft Actiecode.nl een simpele app ontwikkeld die doet wat hij belooft, namelijk korting geven.
Hij is hier gratis te downloaden via iTunes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in