Box bevordert bedrijfsbeveiliging met Box Trust

Box heeft vandaag een nieuw samenwerkingsverband aangekondigd met Symantec, Splunk, Palo Alto Networks en OpenDNS. Bovendien heeft Box een nieuwe veilige mobiele applicatie geïntroduceerd, Box for Enterprise Mobility Management (EMM), als onderdeel van een uitgebreid beveiligingsinitiatief met de naam Box Trust. Box Trust biedt klanten een gebundeld netwerk van partners en oplossingen op beveiligingsgebied, om zo de beste beveiliging, zichtbaarheid en toegankelijkheid te waarborgen voor hun essentiële bedrijfsgegevens. 

“Het beveiligingslandschap heeft een enorme transformatie ondergaan nu ondernemingen hun content van verouderde on-premiseoplossingen verplaatsen naar de cloud,” aldus Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “Deze snelle overgang heeft tal van voordelen met zich meegebracht, zoals mobiele productiviteit, eenvoudigere samenwerkingsvormen en doelmatige communicatie, maar ook nieuwe uitdagingen als het gaat om het beheer en de beveiliging van informatie in een onbegrensde zakelijke omgeving. We bouwen aan een beveiligingsmodel met een bloeiend netwerk van partners, om alle nieuwe hulpmiddelen en diensten aan te bieden waarmee content in de onderneming kan worden beveiligd.” 
Box werkt samen met vooraanstaande, beveiligingsbewuste zakelijke klanten als GE, Toyota, Eli Lilly, Boston Scientific, Procter & Gamble, Chevron, Schneider Electric en Stanford University. Samen ontwikkelen zij een nieuw beveiligingskader dat de behoeften van het individu centraal stelt, zonder concessies te doen aan de zichtbaarheid, het bestuur en de controlemiddelen die de grootste ondernemingen vandaag de dag nodig hebben. Box Trust helpt bij de beveiliging van de onderneming van de toekomst, waar gebruikerservaringen, vormgeving en eenvoud even essentieel zijn als het juiste niveau van toegankelijkheid van content en grootschalige gegevensbescherming. 
“Zakelijke content beschikbaar maken in de cloud is van cruciaal belang voor onze activiteiten op het gebeid van mobiliteit en de productiviteit die een verbeterde informatiestroom met zich meebrengt,” aldus Mike Meadows, vice-president en CTO van Eli Lilly. “De encryptie en beveiliging in het oorspronkelijke aanbod van Box was erg belangrijk voor ons. De inspanning die Box doet om samen te werken met partners in een netwerk voor beveiliging en mobiliteit, demonstreert de betrokkenheid van het bedrijf bij de eisen die ondernemingen op het gebied van IT stellen.”
Partners van het Box Trust-netwerk
Het Box Trust-netwerk omvat negentien partners op het gebied van beveiliging, bestuur en compliance. Zij leveren de meest betrouwbare diensten voor het contentbeheer van hun klanten in de cloud. Symantec, Splunk, Palo Alto Networks, OpenDNS en Sumo Logic hebben zich als nieuwe beveiligingspartners aangesloten bij het bloeiende netwerk van bestaande partners van Box, waaronder Skyhigh Networks, HP, Okta, CipherCloud, Recommind, Ping Identity, Netskope, OneLogin, Guidance Software en Code Green Networks, om oplossingen te bieden voor elk aspect van het beveiligingsspectrum. Elke partner wordt grondig beoordeeld op marktleiderschap, de waarde en kwaliteit van de integratie met Box en een aantoonbare betrokkenheid bij het succes van klanten, voordat certificering onder Box Trust plaatsvindt.
“Splunk helpt organisaties hun cruciale informatie te beheren en te beschermen door uitgebreide niveaus van zichtbaarheid en analyse te leveren aan ondernemingen die gebruik maken van de cloud,” aldus Godfrey Sullivan, voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van Splunk. “We zijn blij met de voortdurende groei van het Box Trust-netwerk en we delen de visie om bedrijven te helpen productief te blijven en samen te werken, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging of inzichten die onontbeerlijk zijn in concurrerende sectoren.”
“We vinden het geweldig om als mede-initiator van Box Trust de klanten van Box onze Data Loss Prevention-technologie (DLP) aan te bieden,” zegt Chandra Rangan, vice-president, Product Marketing, Symantec. “Nu cloudcontent al snel tot de normale gang van zaken gaat behoren, hebben we een gemeenschappelijke missie en verantwoordelijkheid om het openen, delen en samen bewerken van content binnen en tussen organisaties veilig te laten verlopen.”
Box for Enterprise Mobility Management
Box introduceert ook Box for EMM: een nieuwe mobiele app voor iOS en Android die veilige samenwerking tussen ondernemingen en toegankelijkheid van content via mobiele apparaten verbetert. Toonaangevende leveranciers van mobiele beveiliging, zoals AirWatch by VMware, Dell, MaaS360 by Fiberlink en MobileIron ondersteunen de integratie met Box for EMM. Zodoende kunnen klanten in internationale organisaties op eenvoudige wijze contact houden en productief blijven, zonder dat dit ten koste gaat van essentiële beveiliging en toegankelijkheid. Met Box for EMM kunnen bedrijven kiezen uit diverse oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten en deze oplossingen ook combineren. Zo zijn ze verzekerd van een daadwerkelijk uitgekiende aanpak, gebaseerd op hun eigen specifieke wensen en eisen. Box for EMM kan zo worden ingesteld dat gegevens alleen worden verzonden naar andere beheerde apps en kan bovendien op afstand worden gewist, waarbij alle appgegevens worden verwijderd, terwijl het volledige eigendom van en de controle over de originele applicenties behouden blijft.
“Om vandaag de dag een onderneming te beschermen is een nieuwe aanpak nodig die niet langer wordt beperkt door de rand van het netwerk,” aldus Javvad Malik, senior analist, Enterprise Security Practice, 451 Research. “Mensen werken met diverse apparaten en via verschillende netwerken. Bedrijven kunnen daarom niet zonder een uitgebreide beveiligingsstrategie om hun belangrijkste informatie te beschermen in dit tijdperk van de cloud en mobiliteit. Het kan een hele uitdaging zijn om op verstandige wijze met deze nieuwe structuur om te gaan. De juiste handvatten voor de vereiste controlemiddelen en beschikbare leveranciers zijn dan ook van onschatbare waarde.” 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in