Jeroen van der Boom en Nance winnaars Sky Radio’s Christmas Tree For Charity

Alle soorten kerstballen, bergen kerstlichtjes, engelenhaar, gekleurde slingers en natuurlijk de Kerstman: volop kerstsfeer vanmiddag tijdens het jaarlijkse Sky Radio goede doelen event Christmas Tree For Charity. Verschillende koppels van BN’ers en een luisteraars-duo deden er vanmiddag in de foyer van Studio 21 in Hilversum alles aan om voor hun eigen gekozen goede doel zo mooi mogelijk een kerstboom te versieren. Nance en Jeroen van der Boom zijn de grote winnaars en haalden voor Kinderfonds MAMAS de hoofdprijs van €10.000,- en een radiocampagne ter waarde van €25.000,- binnen.

Sky Radio organiseert elk jaar rond de feestdagen het goede doelen event. Ambassadeurs als Caroline Tensen, Fatima Moreira de Melo, Levi van Kempen, Hind, en Jan Dulles gooiden vanmiddag alles in de strijd om hun kerstboom zo goed mogelijk op te tuigen. En dat ging er fanatiek aan toe, de BN’ers waren fel als het om het bemachtigen van de juiste kleuren kerstballen en slingers ging. Allemaal als doel om geld voor hun hulporganisatie te verdienen.
Juryleden Gerard Joling, fashionstylist Manon Meijers en SBS lifestyledeskundige Janice beoordeelden de bomen op creativiteit en schoonheid en bekeken daarnaast wat de link met het goede doel was. Gerard Joling: ‘De kerstboom van Nance en Jeroen was helemaal compleet en er is vooral goed op de kleine details gelet. Het verhaal van Nance achter het goede doel en de link met de opgetuigde boom was ook erg doeltreffend. Voor ons waren zij unaniem de winnaars!’
Ambassadeur Nance nam samen met Jeroen van der Boom de prijs blij verrast in ontvangst. ‘Wat fantastisch dat wij dit voor Kinderfonds MAMAS kunnen doen! Het is een klein fonds, waarbij elke euro telt en alles in zijn geheel direct wordt ingezet voor de kinderen in Zuid-Afrika. Sky Radio ontzettend bedankt!”
De tweede prijs van € 5.000,- ging naar Right To Play met ambassadeurs Fatima Moreira de Melo en Fajah Lourens. De derde prijs werd gewonnen door het koppel Joep Sertons en Sander Janson die € 2.500,- voor hun goede doel Stichting Stop Pesten Nu binnensleepten. De overige deelnemers kregen een cheque ter waarde van €1.000,- mee naar huis.
Het was de zesde keer dat Sky Radio het goede doel evenement organiseerde. Ga voor een foto- en filmverslag van het event naar Skyradio.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in