Synology geeft bètaversie Surveillance Station 7.0 vrij

Synology heeft de bètaversie vrijgegeven van Surveillance Station 7.0. De nieuwste variant van deze populaire camerabewakingssoftware is voorzien van een volledig vernieuwde interface, regels voor het koppelen van events en integratiemogelijkheden met fysieke middelen voor toegangscontrole. De Surveillance Station 7.0 bèta ondersteunt ook meer gespecialiseerde IP-camera’s en is compatibel met de ONVIF 2.4 standaard.

“Surveillance Station 7.0 wordt de meest flexibele en veelzijdige versie van Surveillance Station tot nu toe, met behoud van het gebruiksgemak,” zegt Alex Wang, CEO van Synology. “De vertrouwde desktop-ervaring, gekoppeld aan een vernieuwde interface, biedt nu nog meer camerafunctionaliteit en ondersteunt de integratie van fysieke toegangscontrole.”

Surveillance Station 7.0 bèta biedt de volgende nieuwe en verbeterde functies:

Gloednieuw ontwerp met nadruk op gebruiksgemak: de interface van Surveillance Station 7.0 is geheel opnieuw ontworpen en opgebouwd. Het intuïtieve ontwerp richt zich op gebruiksgemak, multitasking en eenvoudig beheer. Slimme visuele aanpassingen zorgen voor een vloeiende en snel reagerende ervaring. Met het nieuwe Alerts Panel voor Live View Analytics kunnen gebruikers eenvoudig beelden van verdachte gebeurtenissen bekijken, afspelen en opslaan.

Geautomatiseerd koppelen van events voor dynamische bewakingsomgevingen: in Surveillance Station 7.0 is de functionaliteit van de actieregels uitgebreid. Hierdoor kan een breder scala aan taken automatisch worden uitgevoerd, volgens een schema of op het moment dat bepaalde gebeurtenissen zich voordoen. Bijvoorbeeld: als ergens een camera offline gaat, begint een andere camera automatisch het betroffen doelgebied te bewaken.

Fysieke toegangscontrole en videobewaking in één venster: Surveillance Station 7.0 gaat verder dan videobewaking en betreedt de échte wereld met fysieke toegangscontrole. Zodra Surveillance Station 7.0 is gekoppeld aan een AXIS Network Door controller, kan bewakingspersoneel via de vertrouwde interface de aangesloten deuren bewaken, vergrendelen en ontgrendelen. Ook kunnen de toegangslogboeken van die deuren worden ingezien.

Uitgebreide ondersteuning van gespecialiseerde IP-camera’s: de nieuwe versie biedt betere integratiemogelijkheden voor gespecialiseerde camerafuncties, zoals object tracking, digitale output en tweeweg audio, voor een flexibel bewakingssysteem dat optimaal kan worden afgestemd op iedere omgeving. Daarnaast voorziet Surveillance Station 7.0 in softwarematige ‘dewarping’ voor de beelden van fisheye-camera’s die zijn gemonteerd aan wanden of plafonds.

ONVIF 2.4-compliant: ondersteuning van de ONVIF 2.4-standaard garandeert uitgebreide interoperabiliteit en een flexibele installatie, dankzij standaardfuncties zoals meerdere videostreams, bewegingsdetectie, digitale in- en uitgangen, audio-uitgangen, NTP-synchronisatie en dag- en nachtstanden.

Kijk op www.synology.com/surveillance/7.0beta voor meer informatie over de Surveillance Station 7.0 bèta.

Bèta-beloningsprogramma
Om Surveillance Station 7.0 nog beter te maken, nodigt Synology gebruikers uit om deel te nemen aan het Surveillance Station 7.0 bèta-programma en feedback te geven. Synology geeft een Camera License Pack (voor vier camera’s) weg aan de drie gebruikers die de meest waardevolle feedback geven. Meer informatie hierover is te vinden op www.synology.com/support/beta_surveillance_7_0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in