Veroniklaas maakt voor Actie Pepernoot tienduizenden kansarme kinderen blij met cadeau

Sinterklaas heeft uit handen van Erik de Zwart een cheque ontvangen om tienduizenden kansarme kinderen in Nederland blij te maken op pakjesavond. Deze kinderen wonen vaak bij (pleeg)ouders of instellingen waar geen geld is voor cadeaus. Met de Veroniklaas-actie voor Actie Pepernoot, in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp en de VriendenLoterij, kunnen deze kinderen wel een mooi Sinterklaasfeest vieren.

Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica: ‘Ik ben enorm trots op het resultaat van de Grote Radio Veroniklaas Actie. Afgelopen weken hebben wij acties op touw gezet, zoals het organiseren van showcases, om zoveel mogelijk donaties binnen te halen en aandacht te vragen voor deze speciale groep kinderen. Samen met onze dj’s en de aangesloten organisaties kunnen nu 51.084 kinderen toch een cadeau krijgen op pakjesavond. Ook zij hebben nu iets om naar uit te kijken en dit is waarom wij ons zo hebben ingezet voor Actie Pepernoot.’
Na de feestelijke overhandiging van de cheque, heeft Sinterklaas het startsein gegeven voor de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica. Vanaf vrijdag 5 december tot en met 13 december hoor je op Radio Veronica deze lijst der lijsten. De afgelopen weken hebben luisteraars van Radio Veronica hun favoriete Top 1000 hits doorgegeven en daarmee ook direct aan de Veroniklaas-actie gedoneerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in