10 gratis apps van 2014

Om 2015 goed te beginnen hebben we een overzicht gemaakt van onze top 10 gratis apps van het jaar 2014. Download ze snel en geniet het hele jaar van de mogelijkheden van deze handige apps.


CityMaps 2 go
Kaarten van een stad of land downloaden? Dit kan met met CityMaps 2 go. Op de verschillende kaarten vind je restaurants, must-sees en andere voorzieningen in de buurt. Je navigeert via GPS (en maakt dus geen gebruik van mobiel internet). Deze app is zeer handig voor op vakantie!

Pocket
Pocket is een app die je kunt gebruiken om een artikel of afbeelding op te slaan om deze later terug te lezen of te kijken. De app is zo ingericht dat je de opgeslagen links snel en offline bekijkt en een centrale plek hebt om deze te bewaren.

Swiftkey
Swiftkey biedt de mogelijkheid om je sneller te laten typen op je smartphone. Het toetsenbord onthoudt eerder getypte woorden, waardoor hij al na een paar letters het woord kan voorspellen.
IFTTT
IFTTT staat voor If This Then That. Dit is ook precies hoe de app werkt. Met de iOS app kun je automatische acties aanmaken die bestaan uit twee taken. Zo kun je jezelf laten mailen als het morgen gaat regenen met de opdracht: If rain(This) then mail(That)
Hudway
Deze gratis navigatie app verandert je smartphone in een beamer. De route wordt op je vooruit geprojecteerd waardoor het rijden veiliger wordt. Als automobilist navigeer je zo zonder steeds op je smartphone te hoeven kijken.

Alle bovengenoemde apps zijn gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store

Benieuwd naar de andere 5 gratis apps van 2014? Deze kun je vinden op het blog van Simyo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in