AstraZeneca kiest voor Box om alle werknemers te voorzien van zakelijk softwareplatform voor content samenwerking

Box heeft vandaag aangekondigd dat AstraZeneca, een wereldwijd, innovatief biofarmaceutisch bedrijf, het Box-platform voor delen en samenwerken in de cloud heeft gekozen voor haar 51.000 medewerkers in meer dan 100 landen. AstraZeneca heeft Box gekozen om zowel intern als extern veilige samenwerking te stimuleren en tevens mobiele toegang tot informatie mogelijk te maken.

“Technologie is een belangrijke pijler van innovatie bij AstraZeneca, en samenwerking en mobiliteit zijn twee initiatieven die de kern van onze strategie vormen,” aldus David Smoley, CIO van AstraZeneca. “Op deze gebieden is Box uitgegroeid tot de standaard. We hebben daarom voor Box gekozen om ook in de toekomst te blijven werken aan efficiëntie, veiligheid en eenvoud voor al onze werknemers.”
“De biowetenschappen zijn een belangrijke sector voor Box. De keuze van AstraZeneca voor het Box-platform is dan ook een beloning voor onze inspanningen,” stelt David Quantrell, Senior Vice President van Box en General Manager voor de EMEA-regio. “Box combineert een intuïtieve gebruikerservaring met betrouwbare beheerdersfuncties om informatie veilig en op schaal te beheren. Daarmee helpen we bedrijven in deze sector, zoals AstraZeneca, samenwerking en mobiliteit te stimuleren.”
AstraZeneca zet in op het scheppen van omgevingen die de productiviteit stimuleren met behulp van veilige, gebruiksvriendelijke tools. De implementatie van de nieuwe samenwerkingstechnologie is onderdeel van de bredere strategie van het bedrijf om een innovatieve marktleider in de farmaceutische sector te zijn. AstraZeneca heeft er ook mee ingestemd om deel te nemen aan een adviescommissie van Box-klanten om nieuwe technologische ontwikkelingen te begeleiden en de dienstverlening aan Box-gebruikers voortdurend te verbeteren.  
Box maakt het voor meer dan 32 miljoen gebruikers en 275.000 bedrijven over de hele wereld eenvoudiger om informatie te delen en samen te werken. Met de aankondiging van vandaag voegt AstraZeneca zich bij een groeiende lijst van wereldwijde marktleiders die Box hebben omarmd, inclusief BG Group, General Electric, Anglo American en Schneider Electric.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in