Cisco benoemt Bas Boorsma tot Internet of Everything Lead Cisco Noord-Europa

Cisco heeft Bas Boorsma (45) benoemd tot Internet of Everything Lead van Cisco Noord-Europa. Bas zal voornamelijk werken aan belangrijke ‘smart city’ projecten in Noord-Europa en in de publieke sector. Daarnaast gaat hij een plan ontwikkelen om diverse initiatieven van Cisco in Noord-Europa en wereldwijd met elkaar te verbinden om de evolutie van het Internet of Everything te versnellen. Met de benoeming van Bas onderstreept Cisco tevens het belang van regionale en lokale Internet of Everything-initiatieven.

Bas heeft diepgaande ervaring met smart city-projecten. Voor zijn komst naar Cisco in 2007 was hij Executive Director van het wereldwijde INEC-netwerk van smart communities en was hij de Europese vertegenwoordiger van de Maleisische multimedia super corridor. Ook heeft hij diverse Nederlandse breedbandprogramma’s geleid.
Sinds zijn komst naar Cisco heeft Bas zich beziggehouden met vroege smart city projecten in Amsterdam, Seoul en San Francisco. Hij is een energieke thought leader die heeft bijgedragen aan diverse projecten: van proof of concept tot de implementatie van oplossingen. De innovaties waar hij aan heeft gewerkt zijn onder meer Smart Light, Smart Work Centers, Smart Parking en architecturen en servicemodellen die de drijvende kracht vormen achter het Internet of Everything.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in