Mindtree rondt overname Discoverture af

IT-dienstverlener Mindtree heeft vandaag de overname van Discoverture Solutions LLC (Discoverture) afgerond. Mindtree en Discoverture, een toonaangevende leverancier van verzekeringsoplossingen in de Verenigde Staten, bereikten een definitieve overeenkomst over de overname.
 
Discoverture heeft veel ervaring bij het implementeren van verzekeringsplatforms voor eigendoms- en ongevallenverzekeraars. De oplossingen maken een soepele overgang naar een moderne en flexibele omgeving mogelijk. Het portfolio van Discoverture samen met Mindtree’s bestaande dienstverlening, biedt klanten toegang tot een volledig aanbod van toonaangevende verzekeringsplatforms.
 
“Wij zetten onze strategie succesvol voort om onze expertise in belangrijke sectoren te vergroten. De overname versnelt onze weg naar de Top 3 van wereldwijde dienstverleners voor schadeverzekeringen,” aldus Krishnakumar Natarajan, CEO en MD Mindtree.
 
Gaurav Johri, Senior Vice President, Banking Financial Services en Insurance van Mindtree benadrukt: “Eigendoms-en ongevallenverzekeraars moeten permanent technologieën en processen moderniseren om de zakelijke efficiëntie te bevorderen. Verder moeten zij zorgen voor een ervaring die consumenten tevreden stelt. De combinatie van Mindtree’s P&C expertise en de mogelijkheden van Discoverture resulteert in een team van wereldklasse dat tot de leiders op dit gebied behoort.”
 
Steve Addair, President van Discoverture voegt toe: “We zijn verheugd om deel uit te maken van het Mindtree team en hen aan te vullen met onze technologie en deskundigheid. Als onderdeel van Mindtree kunnen wij onze vaardigheden en technologie met full-service mogelijkheden verbinden en van grotere waarde zijn voor onze klanten.”
 
Opgericht in 2002 en met hoofdkantoor in Scottsdale, Arizona, heeft Discoverture dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Canada en Bhubaneswar, India. De overname is onderworpen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en wettelijke goedkeuringen. BMR adviseurs fungeerden als the enige financiële adviseurs voor de transactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in