Payleven introduceert flexibel transactietarief in Nederland

Waar payleven gebruikers voorheen 2,75% per transactie betaalden, zal dit vanaf 1 februari veranderen in een flexibel tarief. Op basis van de maandelijkse omzet van de ondernemer wordt per maand berekend welk tarief wordt betaald. Dit flexibele tarief start op 2,75% en daalt tot maar liefst 1,5% per transactie. Hoe hoger de maandelijkse omzet, hoe lager het tarief. Zo betaalt bijvoorbeeld een kapster met een omzet van €2.200 per maand 2,5% per transactie en een restaurant met een omzet van €9.000 1,75%. Dit flexibele tarief geldt voor alle huidige en nieuwe gebruikers.

Ernst Moorman, Managing Director payleven Benelux: “Met de introductie van ons flexibele tarief worden we interessant voor het gehele MKB. Daarnaast zorgen we ervoor dat wanneer een onderneming groeit, payleven aantrekkelijk blijft. We weten als geen ander dat voor een ondernemer iedere euro telt.“
Betalen met pinpas blijft onverminderd populair in Nederland. Het aantal pintransacties steeg in 2014 met maar liefst 9,5% t.o.v. 2013 naar een totaal van 2.9 miljard. Betaalvereniging Nederland verwacht ook voor 2015 een sterke groei in elektronische betalingen. Deze trend naar een cashloze samenleving dringt ook bij kleine ondernemers aan op de acceptatie van pinbetalingen. payleven zorgt er met zijn laagdrempelige pinoplossing dan ook voor dat deze groep eenvoudig kan voldoen aan de groeiende vraag van klanten om met pinpas te betalen. (bron: Betaalvereniging Nederland)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in