Symantec information-management heet voortaan Veritas Technologies Corporation

Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC) kondigt aan dat Veritas Technologies Corporation de nieuwe naam wordt voor de information-management (IM) tak van het beursgenoteerde bedrijf, dat gespecialiseerd is in informatiebeheer en is ontstaan na de eerder aangekondigde opsplitsing in een security en een information-management tak. Er is ook een nieuw logo onthuld voor Veritas.

“Veritas blijft een sterk merk met een stevige reputatie onder onze klanten, partners en werknemers. Na grondig beraad was het uiteindelijk een voor de hand liggende keuze om die naam te gebruiken voor onze informatiebeheertak”, aldus Michael A. Brown, President & Chief Executive Officer bij Symantec. “De naam verwijst naar de lange geschiedenis van het bedrijf en het nieuwe logo geeft tegelijkertijd aan dat Veritas klaarstaat om oplossingen te bieden voor de meest cruciale informatie-uitdagingen waar onze klanten in de toekomst mee te maken kunnen krijgen.”
De nieuwe naam Veritas en het nieuwe logo vertegenwoordigen samen een gevestigde marktleider die 75 procent van de Fortune 500-bedrijven bedient. Dit doet Veritas door een breed scala aan producten aan te bieden, waaronder software en apparaten voor back-ups en gegevensherstel, opslagbeheer, clustering, herstelwerkzaamheden bij noodgevallen, archivering en eDiscovery-oplossingen. De activiteiten van Veritas hebben 2,5 miljard US dollar aan inkomsten voor Symantec opgeleverd in het fiscale jaar 2014. Veritas concurreert in markten die geschat worden op 11 miljard US dollar en tot 2018 kunnen oplopen tot 16 miljard US dollar, met een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 7 procent tussen 2013 en 2018.
Informatiebeheer
De nieuwe Veritas Technologies Corporation blijft zijn productstrategie verder ontwikkelen en blijft investeren in zijn basisproducten om klanten de beste oplossingen in de sector bieden. Deze basisproducten vormen de basis van nieuwe technologieën voor informatiebeschikbaarheid en -inzicht, waarmee klanten nog meer waarde kunnen halen uit hun gegevens en zo hun bedrijfsproductiviteit kunnen verhogen. Door de huidige mogelijkheden van producten uit te breiden, IP te benutten en door nieuwe gecoördineerde architecturen op te zetten, zal Veritas het komende jaar een nieuwe generatie van oplossingen op de markt brengen die ontworpen zijn voor hybride cloud-omgevingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in