TP Vision zet in op integratie van Android in Philips tv’s

TP Vision gaat in volle vaart door met de integratie van het Android-besturingssysteem in Philips tv’s. Bijna het volledige aanbod van Philips tv’s in 2015, waaronder Philips Smart TV’s en alle Philips UHD-televisies, zal gebaseerd zijn op Android TV.

De eerste in Europa en Zuid-Amerika
TP Vision zet volledig in op de integratie van het Android-besturingssysteem in Philips tv’s: het bedrijf is de eerste aanbieder van tv’s met Android op de Europese markt. Daarnaast is TP Vision van plan de Zuid-Amerikaanse consumenten te gaan bedienen met televisies die gebaseerd zijn op Android. 
Meer apps
Android Lollipop is volledig geïntegreerd in het tv-platform en brengt specifieke Android TV-apps naar het grote scherm. Met één software development kit (SDK) voor alle platformen kunnen ontwikkelaars zich zonder problemen richten op de ultieme tv-ervaring. “We vervullen een pioniersrol in het grote, snel groeiende ecosysteem dat Android heet, en die voorsprong op de televisiemarkt willen we optimaal benutten,” zegt Albert Mombarg, hoofd Smart TV bij TP Vision. “Het wekt de interesse van een groot aantal ontwikkelaars die nu eenvoudig hun apps geschikt kunnen maken voor verschillende soorten apparaten, waaronder tv’s.”
Philips tv’s vormen een integraal onderdeel van het Android-ecosysteem
Alle Philips tv’s met Android TV bieden het beste van twee werelden. Directe toegang tot de Google Play Store én het brede aanbod van het Philips Smart TV-platform, waaronder video-on-demand en ‘catch-up’ TV-diensten. Bovendien zijn op alle Philips Smart TV’s met Android online gaming diensten beschikbaar, zoals OnLive.
Verbeterde gebruikersinterface
De aankomende reeks Philips Smart TV’s zal voorzien zijn van een verder verbeterde grafische interface die gebruikmaakt van de nieuwe Android TV launcher. In combinatie met een opgefrist design en indrukwekkende rekenkracht staat dit garant voor een vloeiende en comfortabele gebruikservaring.  
Geweldige beeldkwaliteit en Ambilight
Wat TP Vision betreft is de integratie van Android de volgende troef van de zeer gewaardeerde Philips Smart TV. “Door het combineren van superieure beeldkwaliteit in zowel FHD en UHD, onze unieke Ambilight lichttechnologie, smaakvol design en de kracht van Android TV hebben we een optimaal systeem gecreëerd voor de klanten van Philips TV,” aldus Nico Vernieuwe, Chief Commercial Officer bij TP Vision.
* uitgezonderd promotionele tv’s; beschikbaarheid van Philips Android TV kan per land verschillen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in