@Ventures Investments neemt meerderheidsbelang in the Virtual Consulting Company BV

@Ventures Investments, zusteronderneming van HeadFirst, neemt een meerderheidsbelang van 70% in the Virtual Consulting Company BV – VirtualCC. Rick Kruiswijk heeft samen met Marco Cevat van VirtualCC getekend voor de overdracht van de aandelen. Door de samenwerking wordt het dienstenpakket van de groep versterkt en een stap gezet in de levering van hoogwaardige consulting- en managementdiensten. Er ontstaat een combinatie van kennis, kunde en ervaring van honderden wereldwijde geaccrediteerde professionals, die door opdrachtgevers in vol vertrouwen en op flexibele wijze kunnen worden ingezet. Dit tegen uitstekende voorwaarden en tarieven.

Vernieuwende aanpak
The Virtual Consulting Company – VirtualCC, heeft een vernieuwende aanpak voor top level consulting en interim management op het gebied van IT, financiën en juridische zaken. Vragen van opdrachtgevers worden eerst aan een groep consultants via het online platform van VirtualCC gepresenteerd. Vervolgens formuleren de gekwalificeerde professionals antwoorden om zelfs de meest gecompliceerde obstakels te kunnen overwinnen. Dit proces is volledig anoniem, zodat uitdagingen van ondernemingen, overheden en ngo’s vertrouwelijk blijven. Tot slot stelt VirtualCC aan de hand van de antwoorden, het uiteindelijke virtuele team samen. Die professionals treden in contact met de desbetreffende organisatie, scherpen de finale oplossing aan en voeren de implementatie uit, onder de eindverantwoordelijkheid van VirtualCC.
Grenzen doorbreken door online platform
De geaccrediteerde consultants dragen actief bij aan de kwaliteitspretenties van het online platform van VirtualCC, waar creativiteit gestimuleerd wordt en de resultaten worden gemeten. Door een dergelijk digitaal platform in te zetten, is VirtualCC in staat om culturele, politieke, nationale en financiële grenzen doorbreken.
Marco Cevat is auteur van diverse managementboeken en bekleedt inmiddels 30 jaar diverse interim- en adviesfuncties, voornamelijk op het gebied van strategieontwikkeling, informatietechnologie en verandermanagement.
“We constateren duidelijke veranderingen in de consulting-markt. Topconsultants zitten vaak niet meer bij de grote spelers. Via VirtualCC kunnen de specialisten met gelijkwaardige vakgenoten werken, zonder dat zij hun zelfstandigheid kwijtraken. Wij zijn blij dat wij met HeadFirst een passend en doeltreffend inzetmodel en oplossingen voor eigentijdse complexe vraagstukken uit de denktank van de community kunnen bieden,” zegt Cevat.
Rick Kruiswijk, eigenaar van @Ventures Investments: “Met VirtualCC wordt het voor onze klanten nog aantrekkelijker om flexibele professionals voor toonaangevende posities te overwegen. De klassieke expertisedetachering kan de vereiste kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid in het hoogste segment jammer genoeg niet bieden. Met VirtualCC kunnen wij dat wel en bouwen we gestaag verder.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in