Box sluit zich aan bij Microsoft Cloud Storage-programma

Box heeft vandaag twee krachtige nieuwe integraties met Microsoft Office aangekondigd waarmee bedrijven probleemloos content kunnen openen vanaf elk apparaat of platform. Met deze integraties kunnen gebruikers nog efficiënter samenwerken in de cloud. Box voegt zich bij Citrix en Salesforce als inaugurele leden van het Cloud Storage-partnerprogramma van Microsoft. Box gaat native integraties voor zowel Office voor iPad en iPhone als Office Online ondersteunen.

“We zijn enthousiast om ons streven naar openheid binnen bedrijven kracht bij te zetten via het nieuwe programma van Microsoft”, zegt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. “Ons voornemen is om klantgerichte innovatie aan te bieden waarmee het voor ondernemingen mogelijk wordt zelf de tools te kiezen die ze nodig hebben om succesvol te worden.”
Box en Microsoft hebben hetzelfde doel voor ogen: het ontwikkelen van verschillende opties die gebruikers in staat stellen om samen te werken aan content in Office en deze content eenvoudig te beheren. Met deze nieuwe integraties kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit Office voor iOS documenten openen, bewerken en weer opslaan in Box. De integraties zorgen hiermee voor een naadloze verbinding tussen Box en Office Online. Bovendien werken deze integraties samen met de bestaande Office 365-integratie van Box voor de pc en het onlangs aangekondigde Outlook voor iPhone en iPad, die beide werden ontwikkeld via het open platform van Office 365 voor alle ontwikkelaars.
“Het Cloud Storage-partnerprogramma geeft blijk van onze inzet om Office verder uit te breiden”, aldus Kirk Koenigsbauer, CVP, Office 365 Client Apps and Services. “Het is een geweldige mogelijkheid voor aanbieders van opslag om hun bestaande oplossingen uit te breiden met applicaties die door meer dan één miljard mensen worden gebruikt om te communiceren, documenten te maken en samen te werken.”
Meer dan 44.000 betalende organisaties, waaronder 48% van de Fortune 500-bedrijven en 32 miljoen gebruikers, vertrouwen inmiddels op Box als hun platform voor zakelijke productiviteit en enterprise content collaboration. Deze connectiviteit helpt gebruikers om content op alle platforms en locaties probleemloos te gebruiken.
Prijzen en beschikbaarheid
Box is nu gratis beschikbaar als integratie met Office voor iOS. Later dit jaar komt er een integratie van Box beschikbaar voor Office Online.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in