De Toshiba Pro-Signage II serie: Maakt aankondigingen 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar

Toshiba Europe GmbH presenteert de nieuwe digitale infoschermen uit de Pro-Signage II serie. Toshiba’s Pro-Signage II serie is ontwikkeld voor gebruik 24 uur per dag, 7 dagen per week, met Full HD-resolutie en een kijkhoek van 178 graden, en is daarmee geschikt voor elke professionele toepassing. De schermen zijn er in verschillende formaten, variërend van 106 cm tot 139 cm. Ze kunnen naar keuze horizontaal of verticaal worden opgehangen, in uiteenlopende tegelconfiguraties, en zijn voorzien van verschillende aansluitopties.

Aankondigingen 24 uur per dag in beeld
Voor veel bedrijven is doorlopend contact met de klant een must, ook buiten de openingstijden. Daarom vinden ze het belangrijk dat hun boodschap 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar is. De units uit de Pro-Signage II serie zijn speciaal ontwikkeld voor een probleemloos 24/7 gebruik. Zo is het mogelijk om doorlopend en consequent uw bedrijf onder de aandacht van de klant brengen, in Full HD beeldkwaliteit. De schermen zijn plat maar robuust, en dankzij een kijkhoek van 178 graden en een resolutie van 1920 x 1080 zijn boodschappen zichtbaar over een breed kijkgebied, met glasheldere details. Dankzij een helderheid van maar liefst 450 cd/m² en LED-backlighttechnologie blijft de aankondiging ook onder slechtere lichtomstandigheden goed zichtbaar.
Probleemloos aansluiten en content beheren
Dankzij de uitgebreide aansluitmogelijkheden van de Pro-Signage II serie is content  van verschillende apparaten eenvoudig te delen met het publiek. Elk model in de serie heeft naast twee HDMI®-poorten, één DVI-D-ingang, en een DisplayPort 1.2a, ook een RS-232- en LAN-poort. Hiermee kan de energie- en invoerinstellingen worden aangepast en op afstand worden bediend.
Daarnaast is de Pro-Signage II serie eveneens uitgerust met een Open Pluggable Specification (OPS) aansluiting, waardoor een snelle setup en installatie mogelijk zijn, en externe kabels en afspeelapparaten niet langer nodig zijn. Bij aansluiting van een standaard-pc heeft de gebruiker dankzij OPS de beschikking over slimmere en veiligere digitale weergave-oplossingen.
Dankzij de ingebouwde mediaspeler waarmee content eenvoudig kan worden beheerd, is een externe mediaspeler niet langer nodig. Met de ingebouwde mediaspeler kunnen beelden, muziek of video’s via USB worden afgespeeld, afhankelijk van de bedrijfsbehoeften.
De juiste boodschap in elke ruimte
De Pro-Signage II serie biedt de keuze tussen een horizontale of verticale opstelling van de schermen. Zo kan de gebruiker zelf de ideale opstelling kiezen. Bovendien kunnen de schermen in een tegelopstelling van maximaal 5×5 schermen worden geplaatst, of kan er een Ultra HD-koppeling worden gemaakt (tot 2 x 2) vanuit één enkele bron.
Dankzij de smalle rand en de platte behuizing met matte finish past de Pro-Signage II serie eenvoudig en discreet in elke bedrijfsomgeving, zodat de gebruiker zich alleen nog hoeft te concentreren op de juiste boodschap.
De Pro-Signage II serie is op de Europese markt beschikbaar in het derde kwartaal van 2015, en omvat de modellen TD-Z422, TD-Z472 en TD-Z552, met afmetingen van respectievelijk 106 cm (42”), 119 cm (47”), en 139 cm (55”).
Pro-Signage II Serie:
 • Scherm: Full HD (1920 x 1080), 16:9, IPS, Edge LED-display met kijkhoek van 178°
 • Schermformaten: tot 139 cm (55”)
 • Helderheid (norm.): 450 cd/m²
 • Randbreedte:
  • 106 cm (42”) – 17,7 mm
  • 119 cm (47”) – 10,25 mm
  • 139 cm (55”) – 16,6 mm
 • OPS-aansluiting
 • 24/7-werking
 • Zelfdiagnosefunctie
 • Ingangsaansluitingen: 1 x DVI-D (met HDCP), 2 x HDMI®, 1 x DisplayPort, 1 x D-SUB, 3 x BNC, 1 x audio RCA R/L, 1 x audio mini-jack, 1 x RS-232, 1 x LAN control (RJ-45), 1 x IR-doorgang
 • Uitgangsaansluitingen: 1 x DVI (met HDCP), 1 x DisplayPort, 1 x audio mini-jack, 1 x externe luidsprekeraansluiting (L/R), 1 x R232, 1 x IR-doorgang
 • Ingebouwde luidsprekers (10W + 10W)
 • Kensington lock port

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in