De vijf meest voorkomende iPhone 6 reparaties

506
Wanneer een iPhone 6 defecten vertoont kan het voor veel ongemakken zorgen. Een defect bij uw iPhone 6 is in de meeste gevallen te repareren zodat u het gebruiksgemak van uw telefoon weer terug hebt. Smartrepair is bekend met een iPhone 6 reparatie. Maar wat is de meest voorkomende defect bij een iPhone 6? Speciaal voor u de vijf meest voorkomende iPhone 6 reparaties op een rij.

 

 
 

1. Het scherm

Een schermreparatie komt het meeste voor bij Smartrepair. Een schermreparatie kan nodig zijn wanneer het scherm van uw telefoon is gebarsten. Oorzaken van een gebarsten scherm kan zijn dat u uw telefoon hebt laten vallen of flink heeft laten stoten. Een schermreparatie bij Smartrepair houdt in dat het glas en het LCD-scherm volledig wordt vervangen. De ervaren monteurs van Smartrepair vervangen eenvoudig het defecte scherm voor een nieuw origineel iPhone 6 scherm.

2. De Sensor Flex 

De Sensor Flex is een onderdeel wat er voor zorgt dat uw displaylicht aan/uit gaat tijdens of na een telefoongesprek, dat u tijdens het filmen het geluid van de omgeving opneemt en dat u foto’s kunt maken met uw frontcamera. De lichtsensor, de omgevingsmicrofoon en de camera zitten aan dit onderdeel verbonden. Wanneer een van de drie onderdelen defecten vertoont kan Smartrepair eenvoudig de Sensor Flex vervangen zodat alle drie de functies van de Sensor Flex naar behoren werken.

3. De batterij

De batterij krijgt de derde plaats bij de vijf meest voorkomende iPhone 6 reparaties. Voor velen is een lange accuduur erg belangrijk en biedt dit veel gemak. Na regelmatig uw telefoon te hebben opgeladen kan het zijn dat de accuduur van de batterij is verslechterd. Een nieuwe batterij is de oplossing zodat u langer gebruik kunt maken van uw iPhone 6.

4. De behuizing

Het kan zijn dat uw telefoon begint te wiebelen wanneer u het plat op een tafel legt. Wanneer dit gebeurt is de behuizing van uw iPhone 6 krom. Dit kan komen doordat u uw telefoon draagt in uw kontzak en tegelijkertijd bent gaan zitten. Een kromme behuizing is te repareren door Smartrepair.

5. Lightning Connector

Een Lightning Connector kan defecten vertonen wanneer een of meer van de volgende vijf functies niet naar behoren werken: de oortelefoonaansluiting, de antenne, de microfoon, de speakeraansluiting of de dock connector. Al deze functies zitten aangesloten op één onderdeel van de iPhone 6, de lightning connector. Één of meer van deze defecten is eenvoudig te verhelpen door het onderdeel te vervangen. Op die manier verliest u geen gebruiksgemak van de iPhone 6.
Komt één van de meest voorkomende iPhone 6 defecten voor bij uw telefoon? Laat dit dan snel en eenvoudig repareren door Smartrepair. Een iPhone 6 reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd door ervaren monteurs. Na de reparatie biedt Smartrepair 12 maanden garantie op uw gerepareerde iPhone 6. Smartrepair is gevestigd in Nijmegen en ’s-Hertogenbosch, bekijk de homepage voor alle contactgegevens.

Gastbijdrage door Smartrepair

1 REACTIE

  1. De behuzing van de iPhone 6 met dat metal frame dat regelematig uitvalt is zeer irritant om te herstellen. Na 5 jaar ervaring vind ik nog steeds een lastige telefoon om te repareren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here