Sengled brengt innovatieve LED-lampen naar Europa

Sengled, de fabrikant van innovatieve Smart Lighting-producten, start met verkoopactiviteiten in Duitsland, Nederland en België. Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor in Shanghai staat, ontwikkelt energiezuinige LED-lampen voor de zakelijke markt en consumenten. Door lampen te combineren met extra functies zoals wifi-repeater of JBL-audiotechnologie, positioneert Sengled zichzelf als een leverancier van producten voor een Smart Home.

Met de start van deze verkoopactiviteiten zet het Chinese bedrijf nu de volgende stap voor groei. Sengled introduceert lokale websites en webwinkels in ​Nederland, België en Duitsland en ontwikkelt​
stap voor stap de verkoopkanalen in deze markten. Naast eigen webshops en wereldwijde verkoopkanalen waaronder Amazon en Apple, werkt Sengled samen met distributeur ENO telecom GmbH om de aanwezigheid op de traditionele markt te ontwikkelen. Met lokale PR- en marketingactiviteiten moet de bekendheid van Sengled onder consumenten en klanten worden vergroot. Deze activiteiten zullen ook de verschillende B2B-kanalen ondersteunen.
Smart Home
Sengled heeft als doel om in korte tijd uit te groeien tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van innovatieve en energiezuinige LED-lampen voor onder andere Smart Home-producten. De alternatieven voor de traditionele gloeilamp zijn verrijkt met onder meer wifi-repeaters of zorgen voor uitstekend geluid in elke kamer in het huis door bluetooth-speakers van JBL in de LED-lamp te bouwen. Bovendien is de verlichting regelbaar, net als de andere functies van de Sengled-producten, via een gratis app (iOS of Android) voor smartphones of tablets. De Sengled Snap ontving onlangs de CES Innovation Award in de categorie “Best of Innovation”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in