Simyo in 2014 opnieuw de Beste Prepaid Provider

PrepaidSimkaart.net roept voor de tweede keer op rij Simyo uit tot “Beste Prepaid Provider” van het jaar. KPN mag de zilveren medaille in ontvangst nemen, maar is wel de winnaar als het gaat om prepaid internet. De jaarlijkse verkiezing is in het leven geroepen om providers te prikkelen hun diensten te verbeteren. Daarnaast wil PrepaidSimkaart.net de consument attenderen op de beste keuze voor prepaid bellen en mobiel internet.

Het onderzoek hanteert 19 beoordelingscriteria waaronder; bel- en sms tarief, afrekenen per seconde of minuut, klantenservice, zelfservice systeem, dekking, heldere communicatie over tarieven en transparanteinformatie. Dit jaar lag vooral de nadruk op prepaid internet. Prepaid diensten hebben enorm aan populariteit gewonnen sinds prepaid internet zijn intrede heeft gedaan. Wesley Kelder, eigenaar van www.PrepaidSimkaart.net en bedenker van de verkiezing zegt: ” Niet alleen met een abonnement, maar ook met een prepaid simkaart wordt steeds meer gebruikgemaakt van internetdiensten. Denk aan bellen via Skype, Google Hangout en de verschillende chatprogramma’s als WhatsApp en Telegram. Deze diensten hebben gezorgd voor een stijgend gebruik van mobiel internet en afnemend gebruik van belminuten of SMS berichten. Internet is daarom voor de consument een belangrijk criterium geworden.” Hoewel Simyo op nummer 1 staat , scoorde KPN het beste op prepaid internet, door het uitgebreide pakket aan bundels. Wesley’s advies aan Simyo is dan ook: “Voeg een 500 MB en een 1 GB data bundel toe aan het keuzemenu, om aan de behoefte van groot internet gebruikers te voldoen”.
Simyo is blij om de award voor beste prepaid provider voor de tweede keer in ontvangst te mogen nemen. De award volgt kort op de herverkiezing van de consumentenbond waarbij Simyo als beste mobiele provider werd benoemd. Simyo: “Wij doen er alles aan om onze klanten een goed product te bieden, we zijn dus heel blij dat Simyo in dit onderzoek van PrepaidSimkaart.net goed scoort. Want in dit onderzoek worden de punten onderzocht die juist voor gebruikers belangrijk zijn.” aldus Lieve Gerretsen, Online Marketing Manager van Simyo. Dit jaar heeft PrepaidSimkaart.net de klantenservice van prepaid providers op Social Media ook meegenomen in het onderzoek, met de focus op Twitter. Dit omdat bijna alle providers voor vragen doorverwijzen naar hun Twitter kanaal.
Vodafone, Telfort en T-mobile horen bij de top 5 van “Beste Prepaid Provider”. Hoewel Hollandsnieuwe dezelfde tarieven hanteert, scoorde zij niet voldoende om in de top 5 terecht te komen. Dit heeft te maken met de afrekening per minuut (in plaats van seconden), de afrekening per 100 KB en het ontbreken van prepaid internet bundels. De beste prepaid provider volgens PrepaidSimkaart.net is gebruiksvriendelijk en het meest voordelig voor de consument, en dat is dit jaar wederom Simyo.
PrepaidSimkaart.net is binnen de nationale telecom markt één van dé vergelijkers op het gebied van prepaidtarieven en – providers. Simyo is een provider voor mobiele telefonie en een dochtermaatschappij van KPN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in