Toshiba presenteert digital signage-software op vakbeurs ISE 2015 – een flexibele oplossing voor elke onderneming

Toshiba Europe GmbH presenteert zijn nieuwste digital signage-software, Business Vision, op vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) 2015. De software is leverbaar in zowel een standaard- als een geavanceerde versie. Beide zijn ontwikkeld voor een gebruiksvriendelijk beheer van infoschermen en zijn geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen. Ze vormen de perfecte aanvulling op Toshiba’s huidige en toekomstige assortiment infoschermen. Met de software kan content flexibel en in uiteenlopende configuraties worden beheerd, gepland en getoond, en kan apparaatinformatie worden beheerd.

Flexibele software voor content op maat
Bij de ontwikkeling van de nieuwe software is rekening gehouden met individuele voorkeuren, met meerdere installatieopties voor een flexibeler contentmanagement. Er kan gekozen worden voor een standalone installatie voor één enkel scherm, een lokale server-installatie voor meerdere schermen op dezelfde locatie, of een cloudbased installatie voor bediening op afstand van meerdere schermen op verschillende locaties: voor elk bedrijf is er een oplossing op maat. Doordat de software in eerste instantie beschikbaar is op een OPS-apparaat (Open Pluggable Specification), kan deze worden geïnstalleerd op de meeste professionele digital signage-apparatuur van Toshiba. Zo heeft de gebruiker snel en gemakkelijk controle over elk aspect van uw infoschermoplossingen, van content en lay-out tot instellingen en beheer.
Het geavanceerde contentmanagementysteem ondersteunt een uitgebreide reeks formats, waardoor een extern apparaat niet langer nodig is. Video, beelden en tekst kunnen allemaal worden gecombineerd tot een volledig op maat afgestemde digitale boodschap. Daarnaast kunnen ook andere soorten content, zoals social media widgets, internetadressen en RSS-feeds worden weergegeven.
Met een reeks voorgeprogrammeerde lay-outs is snel en gemakkelijk een pakkende boodschap te creëren om uw doelgroep mee te bereiken. De geavanceerde versie biedt daarnaast nog de mogelijkheid om eigen, onderscheidende lay-outs te creëren. Een handige optie voor bedrijven die hun boodschap willen laten aansluiten op hun merkidentiteit en ander promotiemateriaal. Content en lay-out kunnen per uur, per dag of per week worden geprogrammeerd, voor een maximale impact op kijkers in de bedrijfsomgeving, waarbij naadloos wordt samengewerkt met interne besturingscommando’s van ondersteunende apparaten. Deze software biedt contentmanagement op maat, met aansprekende resultaten, en biedt nog meer en betere mogelijkheden dan de reeds bestaande oplossingen van Toshiba.
Toshiba’s Business Vision software geeft de gebruiker de controle over zijn communicatie; planning is mogelijk voor één of meerdere units tegelijk, individueel gebruikt of als onderdeel van een grotere groep. Bovendien ondersteunt de software zowel horizontale als verticale beeldoriëntatie. Ook kunnen meerdere schermen worden gekoppeld tot videowalls en tegelschermen, voor een eenvoudiger beheer via één invoerbron.
Volledige controle over uw communicatie
De software van Toshiba is ontwikkeld met oog voor wat bedrijven belangrijk vinden – de klant krijgt aansprekende, opvallende content voorgeschoteld, de beheerder profiteert van een eenvoudig, maar geavanceerd beheersysteem.
Achter de schermen biedt Business Vision een uitgebreid overzicht van scherm- en apparaatinformatie, zodat de gebruiker met gemak de regie houdt over zijn eigen boodschappen. Vanaf één locatie op afstand kunnen beheerders de status van downloads, opslag en gebruik, en meer, controleren. Zo kunnen potentiële gevaren op tijd worden geïdentificeerd, zodat de continuïteit van het systeem gewaarborgd is. Met de geavanceerde versie is het bovendien mogelijk om de apparaatgeschiedenis en -feedback bij te houden en op te slaan. Daarnaast kunnen met deze versie ook systeemregels worden aangemaakt, zoals beheerniveaus en andere toegangsopties voor drie verschillende taakniveaus. En materiaal kan per weergavelocatie worden beheerd – ideaal voor video’s of tekst die niet voor alle leeftijden geschikt zijn
Business Vision van Toshiba is in Europa in het eerste kwartaal van 2015 beschikbaar op OPS-apparaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in