Accenture ondersteunt pensioenuitvoerder APG bij optimalisatie van de operatie

Accenture gaat pensioenuitvoerder APG als één van zijn voorkeurspartners ondersteunen bij de verdere optimalisatie van de huidige operatie. De meerjarige overeenkomst is onderdeel van APG’s strategie om de operatie verder te verbeteren, kostenefficiency te verhogen, en tegelijkertijd producten en diensten van hoge kwaliteit te blijven leveren aan klanten. Op die manier speelt de pensioenmarktleider in op de huidige ontwikkelingen binnen de pensioenmarkt, wijzigingen van de regelgeving en de groeiende klanteisen op het digitale vlak.

 

Accenture zal APG ondersteunen bij het verder verbeteren van de digitale klantervaring,  bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten en mobiele applicaties en websitevernieuwing. Tevens zal Accenture technologie- en business process transformatiediensten leveren om de operationele flexibiliteit en prestaties verder te verbeteren.
“Consumenten verwachten dat alle bedrijven hun producten en diensten gemakkelijk, eenvoudig en snel online aanbieden en ondersteunen. APG heeft de afgelopen jaren visie getoond door met technologische innovatie zijn operationele flexibiliteit te vergroten en kostenefficiency te verbeteren. Dit zorgt voor een sterke concurrentiepositie in een markt die radicale veranderingen ondergaat,” aldus Irine Gaasbeek, managing director Financial Services bij Accenture Nederland
In verband met de samenwerking met APG, opent Accenture een delivery center op de Smart Services Campus in Heerlen. Deze campus is een initiatief van de Universiteit van Maastricht, de provincie Limburg en APG en heeft tot doel om door de ontwikkeling van ‘slimme’ producten en diensten ondernemerschap, onderzoek, onderwijs en werkgelegenheid in Zuid-Nederland te stimuleren. Naast de opening van een delivery center op de Campus dat onderdeel zal vormen van een netwerk van 50 delivery centers wereldwijd, adviseert Accenture dit startup ecosysteem op basis van jarenlange ervaring met resultaatgerichte innovatie. Verder neemt het bedrijf deel aan onderzoeks- en ontwikkelprojecten en incubator-programma’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in