AppEvent staat in het teken van reizen met Travel Event

Van 21 tot en met 29 maart staat AppEvent in het teken van reizen. Kickstart de vakantieplannen door tijdens het Travel Event handige apps gratis te downloaden, waar normaal wel een prijskaartje aan hangt! Iedere dag is er een nieuwe Reisapp van de Dag.

AppEvent promoot dagelijks een app voor de iPhone of iPad. Dit zijn apps waar normaal voor betaald moet worden, maar die ontwikkelaars één dag gratis beschikbaar willen stellen.
Omdat het inmiddels bijna lente is en de eerste vakantieplannen bij veel mensen weer worden gemaakt, besloot AppEvent een themaweek te organiseren in het teken van reizen. Op de website én de app is de hele week alles te lezen rondom dit thema.
Goede deal 
Tijdens het Travel Event biedt AppEvent apps aan die bij elkaar een waarde hebben van maar liefst €20! De meest uiteenlopende apps komen voorbij, zodat er voor elk onderdeel van de vakantie een handige hulp-app wordt aangeboden.
Plan bijvoorbeeld een reis met de app van onze Travel Event sponsor Expedia en zorg met een andere app ervoor dat die belangrijke spullen daadwerkelijk in de koffer terecht komen. Ook passeert een taal-app de revue… De rest blijft geheim, dus houd de app vanaf zaterdag goed in te gaten!
Reisnieuws 
De redactie van AppEvent zal ook in de nieuwsberichten reizen en technologie combineren om de laatste nieuwtjes te verspreiden. Een goed begin is het halve werk, dus het Travel Event geeft een duwtje in de rug zodat het plannen en regelen van een vakantie nog makkelijker en leuker wordt. Doe zo veel mogelijk kennis op over het reizen van nu: met technologie op zak! Daardoor kan gezegd worden: hello reisplannen, byebye zorgen! 

AppEvent 
AppEvent heeft een bewuste focus op de Nederlandstalige markt maar zal in deze week een speciaal internationaal tintje krijgen. Deze week kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse ontwikkelaars genieten van de grote voordelen die AppEvent biedt. Met maar liefst 150.000 unieke gebruikers vormen de website en app een belangrijk platform om nieuwe apps door het grote publiek te laten ontdekken.
Deze week zullen handige reisapps het land door reizen om de Nederlandse smartphone gebruikers van dienst te zijn! 
De AppEvent-app is gratis te downloaden in de App Store.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in