Avit Systems bereikt status van Cisco ACI Authorized Technology Provider

Netwerk-integrator Avit Systems heeft de Cisco Application Centric Infrastructure (ACI) Authorized Technology Provider (ATP) status behaald. Dit betekent dat Avit nu officieel geautoriseerd is om ACI-projecten uit te voeren, te onderhouden en in beheer te nemen. Avit heeft deze status bereikt door te voldoen aan alle trainings- en programma-eisen die Cisco aan zijn ACI-partners stelt.

Cisco ACI maakt het mogelijk om het netwerk binnen datacenters volledig in te richten op basis van de eisen die applicaties aan het netwerk stellen. ACI zorgt ervoor dat het netwerk optimaal kan worden geconfigureerd voor elke applicatie, ongeacht waar die applicatie draait in het netwerk. Doordat de netwerkapparaten niet meer afzonderlijk handmatig geconfigureerd hoeven te worden, kunnen organisaties met ACI een grote tijdwinst realiseren.
“Wij hebben ACI volledig in ons eigen datacenter geïmplementeerd en inmiddels ruime ervaring opgedaan met deze technologie. Hierdoor zijn wij in staat om klanten diepgaand te adviseren over de mogelijkheden van ACI. Doordat we als enige Cisco Partner in Nederland ook bekend zijn met de processen omtrent de implementatie van ACI kunnen we klanten ook op dit vlak bijstaan”, zegt Jasper van ’t Wout, director services van Avit Systems. “Zelf zetten we ACI in ten behoeve van onze eigen Managed Cloud Solutions, waaronder de Avit Cloud Connected Hotel Solution”.
Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment van Cisco Nederland: “In de ‘application economy’ draait het om consistente topprestaties van applicaties die nodig zijn voor het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe producten en diensten, het vereenvoudigen van het beheer en medewerkers mogelijkheden te bieden hun productiviteit te verhogen. Met de diepgaande kennis van onze Application Centric Infrastructure technologie is Avit Systems bij uitstek in staat om onze klanten te helpen om hun IT-infrastructuur snel en flexibel te configureren voor optimale applicatieprestaties.”
Over Avit Systems
Als gespecialiseerde netwerk-integrator op het gebied van branchegerelateerde infrastructurele ICT-oplossingen, ontwerpt en implementeert Avit Systems complete netwerken. Zowel on premise als vanuit de cloud levert Avit Systems geïntegreerde oplossingen op het gebied van datacenters
(virtualisatie, server- & storageconsolidatie), enterprise networking & security (routing, switching, reless end-to-end security) en collaboration (voice, video, chat, presence en mobility). De dienstverlening van Avit begint met advies en ontwerp maar houdt niet op na installatie. Ook beheer en ondersteuning van de volledige infrastructuur behoren tot onze kerntaken.
Avit Systems is een dynamische organisatie met gedreven specialisten die zich dagelijks inzetten om ICT-vraagstukken op te lossen. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit Systems hoog in het vaandel en vertalen zich in een maximale klanttevredenheid. Als officieel erkend Gold Cisco-partner is het bedrijf enorm trots op zijn ‘Customer Satisfaction Excellence’-status.
Kijk voor meer informatie op www.avit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in